Last of Us serisi oynanır mı?

Yağız Utku

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
GeForce RTX 3060
İşlemci
intel core i7
Last of Us serisi ilgimi hafiften çekti oynamak istiyorum da bazı kişilerden oynanmaz yorumları da görüyorum. Özellikle Part I zaman kaybı deyip Part II çok gelişmiş direkt ondan başla diyenler de var. Karar veremedim. Oyunun gerektirdiği alan da çok fazla yüklemeye değer mi acaba?

Last of Us serisi ilgimi hafiften çekti oynamak istiyorum da bazı kişilerden oynanmaz yorumları da görüyorum. Özellikle Part I zaman kaybı deyip Part II çok gelişmiş direkt ondan başla diyenler de var. Karar veremedim. Oyunun gerektirdiği alan da çok fazla yüklemeye değer mi acaba?

Part 1 oyna, 2ye gerek yok

Oynanır. 1 ve 2. oyunu da oynanır.

Part 1 daha sakin ama tüm olay part 2 de kopuyor. Ikisinide oyna bence çok kaliteli oyun

Acayip kaliteli oyun bir de gerilim tarzı oyunları seviyorsanız 2 oyunu da oynayın, tam bir başyapıt.
Oyunlar biraz pahalı gelebilir ama bütçe varsa kesinlikle oyna.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. oyun daha iyi 2. oyuna eh işte ısınamadım ama a isimli karakterle oynamak e ile oynamaktan daha keyifli hikayesi daha ilgi çekici sonuç olarak satın alacaksan bence offline hesap al öyle 50 60 saatlik hikayesi yok 1. oyun 14 15 saat civarında bir şey

1. oyun daha iyi 2. oyuna eh işte ısınamadım ama a isimli karakterle oynamak e ile oynamaktan daha keyifli hikayesi daha ilgi çekici sonuç olarak satın alacaksan bence offline hesap al öyle 50 60 saatlik hikayesi yok 1. oyun 14 15 saat civarında bir şey
oha 15 saat hikaye için 70GB falan yazıyor ne olabilir ki bu kadar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı