Lastvoice BM800 alınır mı?

Vallahi abi bize ait bina da oturuyoruz zamanında babam iyi para kazanırken yaptırmış yaptırmasa nasıl geçinirdik bilemiyorum, devletin verdiği bir avuç iki üç kuruş parayla da yüksek miktarda arsa vergisi falan da ödüyoruz umarım bir şey olmaz, çengelköydeyim ben kayalık taraftayım kafadan bir 7 - 8km derinlik varmış sanırım, babam öyle diyor. Bizim bina da iyi sallandı yalan yok.

Doğrudur dostum evet, kutu kadar evi kendi çabalarımız ile zor aldık. Herkes için şartlar zor, üstüne deprem vs.

Ama kaliteli bir mikrofon - mikrofon standı - ses kartı - XLR kablolar vs insanın ruh halini değiştiriyor Ölmeden sağlam bir sistem diz mutlaka, kullanırsın.

AI vs ciddi düzeltiyor artık ses kalitesini - Free Text to Speech & AI Voice Generator | ElevenLabs gibi siteler sıfırdan ses bile üretebiliyor - birebir klonlayabiliyor. Ama kendine ait iyi bir sistem dizmek iyi hissettiriyor insana.

Abi aslında AI denedim ve az çok iş görüyor, ama mikrofon sabit durmuyor ve cidden bir stüdyomsu mikrofonum daha doğrusu standlı mikrofon istedim bayağı, heleki dublaj falan yapmak için, BM800 + Phantom Power + AI kombosu ile sence kullanmaya değer mi? Yani belki de umc22 alırım ama elektrogitar alacağım zaman evden pek çıkmasamda bir yerlere götürürüm belki diye ses kartı alma konusunda da çok gidip geliyorum karışık, yani sonuca varırsak ne yapmam gerekecek abi? Benim en iyi ses aldığım mikrofon jak girişli Samsung oldu tek şu bilgisayarda Hardware'ı söktüm bir tek şu voice muhabbetlerine el sürmedim ha bir de mikrofon muhabbetlerine, cevabını bekliyorum ve daha düzgün sonuca varmak için herhangi bir sosyal medya aracılığıyla da konuşabiliriz istersen müsait olduğunda, tabii forum pek iletişim bilgilerinin paylaşılmasını sevmiyor orası malum.

Hocam bende ses kartı olarak Solid state Logic SSL2+ve UMC202HD var ve mikrofon olarak Behringer C1, AT2020 ve BM800 var. Bu üç mikrofon arasındaki fark kaliteli bir miks ile anlaşılmaz zaten kullandığımız Spotify YouTube gibi platformların ses kalitesi düşük sadece ham seslerin arasındaki farkı anlayabilirsin mikslemeden. Fakat bu mikrofonlar ne olursa olsun ses kartı olmadan birer çöp sattıkları phontom Power bile o kadar kalitesiz ki dip sesten hiçbir şey duyamıyorsun ev yeni mi eski mi topraklaması var mı yok mu çok fazla şeyden etkileniyor sattıkları Phantom Power. Eğer kaliteli bir Phantom alsan bu sefer de sesi işlemek için kaliteli bir ses kartı lazım olacak yine ekstra masraf çıkacak. Ses kartı olarak en kötü umc22 lazım ki umc22'ninde preamfileri dip sesi ile meşhurdur mikrofon zaten belli BM800 ve en azından dip sesi bir nebze azaltmak için kaliteli bir kablo lazım klotz kablo neutrik XLR uç el yapımı kablolar var 1 metresi yaklaşık 1000 TL civarında. Yine de şu açıdan bakmak gerek eğer elektrogitar alırsan Guitar Rig tarzı sanal programlar ile bir sürü amfi ve pedalı tatlik edebileceksin (program paralı ama crack bulunuyor) ve tabii ki bunun içinde ses kartı lazım olacak. Ses kartı meselesini geleceğe yatırım olarak düşün alabileceğinin en iyisini al.

Hocam dediklerinizi çok iyi olmasa da anladım gibi, umc22 ve BM800 kombosu mikrofon için yetersiz mi? Elektrogitar için zaten mikrofondan almayacağım driver falan kurup alacağım sesi jak girişli bir Behringer kulaklığa yansıtırım veya jak girişli klasik Samsung kulaklığa, ikinci elde umc204HD buldum 3600TL'ye yanında BM800 veriyor ama Lastvoice değil, zerx denen bir marka, direk replikasına benziyor ve hiç içim ısınmadı o mikrofona, ses kartını alırsam her türlü ikinci ele alacağım ve sarı sitede umc22'yi iyi bir fiyata buldum onu alasım geldi şimdi.

Hocam BM800'ün orijinali yanlış olmasın ama leihao diye bir markaya ait olmalı TR de satılanlarda replika mik çalışıyorsa kalite farkı olmaz. Daha ucuza umc22 de alabilirsiniz ben kartı UM2 ile karıştırmışım kusura bakmayın. Bu ses kartları combo jak oluyor gitarı ses kartına girip ses kartına kulaklık ya da hoparlör girebilirsiniz bir de Guitar Rig gibi program kurarsanız evde çok iyi çalışmalar yapabilirsiniz.

Hocam umc22 1600 1700t ye ikinci elde buldum, BM800 de sıfır alacağım gibi oda 800TL, 2300 2400 TL'ye temiz kapatıyorum mis gibi, elektro gitarda iyi performans verir değil mi hocam? Çoğu kişi Lastvoice BM800 tercih ediyor ben o markayı alacağım alırsam, Guitar Rig'i anlamadıydım yazınca çok iyi anladım sağ olun hocam, elektrogitar için gayet yeterli değil mi? Bir de ses kartını hiç PC olmadan kullanamam değil mi bilginiz var mı hiç, yani ses kartına PC'den ayar çekip PC olmayan bir yerde ses kartını prize takıp gitarın Jak'ını da ses kartına taksam çalışır mı? Köye gideceğim ve amfi almak çok tuzlu, alırsam da dijital alacaktım ama ses kartı alırsam üstüne normal amfi alırsam 3000TL'ye denk gelir gibi çok zorlamaz belki de, emin değilim ne diyorsunuz hocam? Ve son olarak umc22 + BM800 kombosu iyi değil mi? Bu soru en önemlisi şu an, bu arada ses kartını bir yere götürüp PC'siz kullanma isteğim köye gittiğimde PC olmadığından kullanmak istediğimden.

Yok hocam ses kartı pc siz kullanılmaz. Umc22 +bm800 başlangıç için iyi bi kombo olur.

Yok hocam ses kartı PC siz kullanılmaz. Umc22 +BM800 başlangıç için iyi bir kombo olur.

Peki hocam sağ olun.

@BilgisayarKurdu hocam sizden de müsait olduğumda yardımcı olacağım demiştiniz, sizden de eğer ek bir fikir olur ise bekliyorum, hemen satın almam herhalde.

Dostum daha kötü bir ses kartına yöneltmem hoş olmaz gibi duruyor. UMC22'lerin 2 XLR girişi destekleyen versiyonları var, alabiliyorsan hatta onlardan al. Podcast amaçlı da kullanabilir hale gelirsin.

Ses kartını 1 kere düzgün bir şey alırsan, mikrofonu sonradan upgrade edebilirsin imkan bulduğunda.

Alacağın BM800'ün linkini atarsan bir kontrol edebiliriz aynı zamanda. Aldıktan sonra ilk kayıt örneklerini inceleriz, bir anormallik varsa iade edersin. Linkleri sana zaten attım, sessiz bir ortamda gayet kaliteli kayıtlar alabilirsin.

Masada ses kartının duruyor oluşu bile odaya bir hava katıyor bu arada.
Sana tavsiyem ses kartına verdiğin para kadar biriktir, mikrofon tutacağına da harca

Bunlar bir noktada kendini ödüllendirme biçimin, o odaya girip o koltuğa oturduğunda iyi hissetme item'i bunlar hep. Ben ihtiyaç duyduğumdan değil, fantezi amaçlı daha iyi bir düzenek kuracağım çok yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…