Lastvoice BM800 alınır mı?

Dostum bu Çin'de noname basılan bir ürün. Bunun markası diye bir şey olmaz aslına bakarsan.
Etiket basıp geçiyorlar, aynı etiketli 2 ürün arasında bile bariz fark olabilir. Çoğunda marka bile olmaz, sadece modeli yazar geçerler.

Haliyle neyi önerdiğimin çok bir önemi yok, bilindik bir siteden / memnun kalmadığında iade edebileceğin bir siteden, en az 50 adet yorumu olan - 5 yıldızlı ürünü alabilirsin.

Lastvoice benim için bir mana ifade etmiyor anlayacağın :)

Tamamdır abi sağ olasın, umc22, BM800 ve XLR kablo aldığımda geri dönüş sağlarım, ondan önce sağlarsamda bulduğum bir umc22 ilanındaki cihazın 1 mi 2 mi XLR girişli olduğunu teyit etmek için yazarım ki onu tahminen kendim halledeceğim, o kadar da muhtaç olmayayım, sağ olasın hocam eline emeğine sağlık.

UMC202 alırsan aşağıdaki gibi 2 adet MIC Input sahibi olabilirsin, fiyatı biraz artırıyor olabilir tabi bu. UMC22'lerde bundan 1 tane olduğunu görürsün. Lakin UMC22'lerde de input olarak 1 adet kalın jack bulunuyor yinede enstürman vs bağlamak istersen.

Sen şayet imkanın var ise aşağıdakinden alabilirsin.
1745905946299.png

UMC202 alırsan aşağıdaki gibi 2 adet Mic ınput sahibi olabilirsin, fiyatı biraz artırıyor olabilir tabii bu. Umc22'lerde bundan 1 tane olduğunu görürsün. Lakin umc22'lerde de input olarak 1 adet kalın jack bulunuyor yine de enstürman vs bağlamak istersen.

Sen şayet imkanın var ise aşağıdakinden alabilirsin.
Eki Görüntüle 2480376

Sağ olun hocam, görmüştüm de cevap vermemişim niyeyse, 202HD biraz zorlar gibi ama bir kere alırsam iyi yatırım olacak gibi, sadece ileride consender mikrofonu bırakıp farklı alırsam boşta kalır diye korkuyorum yani, en kötü elektro gitarda işe yarar doğrusu, conserder mikrofonu bırakma mevzusu da her sesi aldığı için diyorum, consender olmayan bir mikrofon alırım belki ileride daha iyi ses olsun diye, ama bilmiyorum ses engelleyici kullanırım belki de, az bir bozulma olur o kadar, ya zaten ses kartı alınacaktı illaki elektrogitar için falan, ses kartı almayaydım amfi alacaktım bir yerlere de götürürüm diye ama ses kartı alırsam uzun bir süre amfi yok tabii ki, neyse ben o zaman yarından itibaren 202HD ilanı araştırayım.

Tamamdır dostum sen biraz düşün, zamanla hayal ettiğin bir düzen kurarsın merak etme :)
Sağolun hocam, sadece amfi ile ses kartı biraz fazla olur gibime geldi ama emin değilim, bakacağım artık.

Tamamdır dostum sen biraz düşün, zamanla hayal ettiğin bir düzen kurarsın merak etme :)

Ve buraya kadar yardımın için teşekkür ederim üstat. Saygılar.

Hocam UMC202HD'ye bakarken umc204HD'ye kaydım bir anda, 204HD de midi girişi, RCA girişi ve birkaç daha özellik varmış, sence bu kadar yüksek bir şey almaya gerek var mı yani ara ara 3500TL 3200TL'ye falan ilanları oluyor ben bekleye bekleye almadım çünkü 3000 3200 TL'ye şu an anca 202HD bulunabiliyor ama 204HD tercih edilmeli mi?

Son düzenleme:
MIDI girisi, enstruman anlaminda gercekten ihtiyac duydugun bir port ise mantikli olabilir. Benim enstrumanla, klavye ile, davul ile hic isim yok, muzik ile hic isim yok. O sebeple bana 202 okeydir, hic dusunmezdim. Lakin senin bu porta ihtiyacin varsa, ciddi ciddi ilgileniyorsan muzik ile, zaten 204'den asagi bir ses karti almaman lazim. Arada pek de bir fiyat farki yok acikcasi. (Telefon ile yazılmıştır, ünlü harf hataları için özür dilerim )

Son düzenleme:
Mıdı girisi, enstruman anlaminda gercekten ihtiyac duydugun bir port ise mantikli olabilir. Benim enstrumanla, klavye ile, davul ile hiç isim yok, muzik ile hiç isim yok. O sebple bana 202 okeydir, hiç dusunmezdim. Lakin senin bu porta ihtiyacin varsa, ciddi ciddi ilgileniyorsan muzik ile, zaten 204'ten asagi bir ses karti almaman lazim. Arada pek de bir fiyat farki yok açıkçası.

204HD almaya çalışırım o zaman, sağ olasın hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı