Lastvoice NB39 mikrofon standı nasıldır?

Bunun hem bu versiyonunu hem de yuvarlak ayağı olan ve masanın üstüne koyulan versiyonunu kullandım. Bu kesinlikle çok daha iyi. Hareket kabiliyeti de benim için yeterli. Kendisinden gayet memnunum, kaliteli ürün.

Onur Naci Öztürkler adında bir youtuber almıştı, sorduğumda aldıktan 1 ay sonra kırıldığını ve üzerine biraz daha koyup daha iyi bir şey almam gerektiğini söyledi.

O arkadaş bunu kırmayı nasıl başarmış anlamadım. Belki de sıkıntılı bir ürün denk gelmiştir. Üstüne kitaplık düştü bir şey olmadı, mikrofon kablosuyla oynayan kedimin gazabına uğradı yine bir şey olmadı.

Yani alt tarafı mekanik bir alet. En fazla ne olabilir ki ? Hareket kabiliyeti iyiyse alınabilir, çok irdelememek lazım.

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım kurulumu doğru yapıldığı sürece sorun çıkartmıyor.

1 yıldan fazladır kullanıyorum. Metal kısımdan kırılması imkansız. Hele ki yaylarından bir sıkıntı yaşaması da aşırı zor. Tek problem sıkma yerlerinde ki plastiğin fazla döndürülmesi sonucu yalama yapması dediğimiz olay yaşanması. Onun haricinde herhangi bir problemi yok.

Razer Seiren Mini ile kullanacağım. Gelsin buraya deneyimlerimi aktarırım.

Razer Seiren Mini ile kullanacağım. Gelsin buraya deneyimlerimi aktarırım.
Hala gelmedi, ulan aras kargo. 3 Temmuz diyor ama hadi bakalım, gelsin yazacağım.

Stand geldi, kurdum. Bir gariplik var değil mi? Evet. Mikrofonun ucu standın ucuna büyük geldiği için ucuna plastik poşet doldurarak boşlukları kapattım ve sağlamlaştırdım. Neden böyle oldu hiç bir fikrim yok, halbuki aparata gerek kalmadan kullanabileceğimi söylemişlerdi. Akşam bizzat arayıp yardım etmelerini isteyeceğim. Şimdilik bu şekil idare ediyor. (Kurulum kolaydı bu arada)

Sanırım şu aparatı almam gerekiyor: Amazon.com.tr
Buna parada vermek istemiyorum. Aldığım yerden göndermesini isteyeceğim.

Son düzenleme:
Nasıl taktın öyle anlamadım. Onların kutu içerisinde metal bir ucu attığın linkte ki gibi yuvarlak dişli bir parçayla gelecek. Sen o metal parçayı mikrofonun kavrama yerine sokup döndüreceksin ve bu kadar. Diş uyumsuzluğu olmuş olabilir. Küçük mü geldi diyeceğim ama onun aparatı büyük diye hatırlıyorum. Ben HyperX Quadcast kullanıyorum onun tutma aparatıyla tam uyumlu. Taktım ve oldu hepsi bu kadar.

Ek olarak senin kablonda çok kısa. Ya da kasan çok ileride kablo az kalmış.

Ekte gördüğünüz gibi biri büyük biri küçük. Mikrofonun girişi büyük kalıyor.

Hocam kabloyu boş ver, kasanın arkasına takılı olduğu için öyle gerilmiş görünüyor birde masanın arkasından geldiği için. Zaten kasanın önünde usb girişi var, sıkıntı yaratırsa orayada takarım. Önemli olan o değil şu an.

Çözdüm. Ekteki parçayı döndürerek (döndürüldüğünü bilmiyordum) çıkardım ve bir ucunu mikrofon standının ucuna bir ucunu mikrofona takarak sabitlemeyi başardım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1688389361483.png
    938,5 KB · Görüntüleme: 61
  • 1688389367211.png
    1.007,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 1688391055254.png
    520,9 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…