Yani alt tarafı mekanik bir alet. En fazla ne olabilir ki ? Hareket kabiliyeti iyiyse alınabilir, çok irdelememek lazım.O arkadaş bunu kırmayı nasıl başarmış anlamadım. Belki de sıkıntılı bir ürün denk gelmiştir. Üstüne kitaplık düştü bir şey olmadı, mikrofon kablosuyla oynayan kedimin gazabına uğradı yine bir şey olmadı.
Hala gelmedi, ulan aras kargo. 3 Temmuz diyor ama hadi bakalım, gelsin yazacağım.Razer Seiren Mini ile kullanacağım. Gelsin buraya deneyimlerimi aktarırım.
Ekte gördüğünüz gibi biri büyük biri küçük. Mikrofonun girişi büyük kalıyor.Nasıl taktın öyle anlamadım. Onların kutu içerisinde metal bir ucu attığın linkte ki gibi yuvarlak dişli bir parçayla gelecek. Sen o metal parçayı mikrofonun kavrama yerine sokup döndüreceksin ve bu kadar. Diş uyumsuzluğu olmuş olabilir. Küçük mü geldi diyeceğim ama onun aparatı büyük diye hatırlıyorum. Ben HyperX Quadcast kullanıyorum onun tutma aparatıyla tam uyumlu. Taktım ve oldu hepsi bu kadar.
Ek olarak senin kablonda çok kısa. Ya da kasan çok ileride kablo az kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.