Lateral raise yaparken trapezde acı hissetmek

yüsek tekrar yapmak yağ yakmaz

30'a kadar sorun yok kas büyümesi aynı (RIR ve volume aynı ise)

Edit: Tabii birkaç haftaya bu arkadaş sınırına ulaşacak ama 8-12 tekrarda en iyi kas büyüme olur diye bir şey yok. Hatta bence lateral raisede cheat rep yapmak bile lazım son setin son tekrarlarında. Çok zorlayan, iyileşmesi uzun süren bi bölge değil.

Yüsek tekrar yapmak yağ yakmaz

Özel olarak herhangi bir tekrarın yağ yakmayacağını biliyorum sadece elimdekilerden en yüksek verimi almaya çalışıyorum attığım program dışında vücut ağırlığı ile yaptığım temel hareketlerden oluşan bir program daha var ara sıra onu da uyguluyorum.

Sınırına ulaşmaktan kastığınız nedir?

Amacın dayanıklılık falan çalışmak değilse ağırlık artırman gerekebilir. 30 tekrar üstüne çıkmak genelde gereksiz. Zaten spor salonuna başlayacakmışsın sıkıntı yok o zaman.

Makul bir ağırlıkta 2X tükeniş en iyi verimi verir. 30 tekrar ile kasa büyümesi için doğru düzgün hasar vermek mümkün olmaz.

Dostlar konu sahibi evde yaptigini ve ekipmanlarin sinirli oldugunu soyluyor, yetersiz agirlikla 8 tekrar yapip hiçbir şey hissetmeyecegine şu anki programi gayet okey.
Ve ilk ayin oldugunu dusunursek nasıl yaparsan yap geliseceksin.

Dostlar konu sahibi evde yaptigini ve ekipmanlarin sinirli oldugunu soyluyor, yetersiz agirlikla 8 tekrar yapip hiçbir şey hissetmeyecegine şu anki programi gayet okey.
Ve ilk ayin oldugunu dusunursek nasıl yaparsan yap geliseceksin.
Teşekkürler hocam yorumunuz için sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…