Lattafa khamrah dukhan alınır mı?

Georgy Zhukov

Hectopat
Yer
İzmir
Selamlar. Arap parfümü almayı düşünüyorum. Bütün her yere kullanabileceğim. Sizce dediğim parfüm güzel mi? Başka öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereye Arap ürünü alınmaz, designer parfümlerden daha lüks ve nıs markalar var. Paraları olunca her işe girişebiliyorlar işte, rasasi hawas ve afnan 9pm parfümleri bunlara örnek gösterilebilir, ikisini de denemedim ama bir sürü review var internette araştırıp almanızı öneririm. Bulabilirseniz orijinal bir dekant bulun denedikten sonra satın alın paranız boşa gitmesin. Fragrantica.com üzerinden koku notalarını ve kullanıcı yorumlarını detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

Khamrah Dukhan Lattafa Perfumes cologne - a new fragrance for men 2025 bu arada notalarına baktım, içerikli ve zengin bir parfüm ancak ağır koku sevmiyorsanız boğabilir.
https://www.dekantparfum.com.tr/urun/lattafa-khamrah-dukhan-edp dekant sitesi olarak bunu buldum garantisi benim diyemem ama TR'de dekantlık yapan en iyi sitelerden birisi, zaten sayılı dekant var bu sitede onlardan birisi.

Son düzenleme:
Lattafa Khamrah düz ve Qahva çok güzel kokular. Liquid Brun gene enfes bir koku. Kalıcılık anlamında çok iyiler. Club de nuit intense man pure de koklamasam da seveni çok olan bi koku.

Nereye Arap ürünü alınmaz, designer parfümlerden daha lüks ve nıs markalar var. Paraları olunca her işe girişebiliyorlar işte, rasasi hawas ve afnan 9pm parfümleri bunlara örnek gösterilebilir, ikisini de denemedim ama bir sürü review var internette araştırıp almanızı öneririm. Bulabilirseniz orijinal bir dekant bulun denedikten sonra satın alın paranız boşa gitmesin. Fragrantica.com üzerinden koku notalarını ve kullanıcı yorumlarını detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

Khamrah Dukhan Lattafa Perfumes cologne - a new fragrance for men 2025 bu arada notalarına baktım, içerikli ve zengin bir parfüm ancak ağır koku sevmiyorsanız boğabilir.
https://www.dekantparfum.com.tr/urun/lattafa-khamrah-dukhan-edp dekant sitesi olarak bunu buldum garantisi benim diyemem ama TR'de dekantlık yapan en iyi sitelerden birisi, zaten sayılı dekant var bu sitede onlardan birisi.

Lattafa khamrah düz ve qahva çok güzel kokular. Liquid brun gene enfes bir koku. Kalıcılık anlamında çok iyiler. Club de nuit intense man Pure de koklamasam da seveni çok olan bir koku.

Dukhanı özellikle sıcak havalarda kulllanırsanız insanları boğabilir. Dört mevsim kullanmalık daha hafif bir parfüm daha iyi olur.

Çok teşekkürler kışın kullanacağım şu an lattafa asad ve dukhan arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım dekant almadan direk kör alış yapacağım ve yayılım da benim için önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı