"Launch ApCent.exe fail" hatası

Qwerty10

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayar her açıldığında böyle hata alıyorum, nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

IMG20221113011328.jpg

Google'dan biraz araştırdım Gigabyte sorunu gibi görünüyor ekran kartı markan Gigabyte mi? Veya anakart modelin?

Ek olarak açıklamalarda PC'nize virüs bulaşmış olabilir diyor Malwarebytes'le pcni sağlam bir tarat.
Ve ek olarak da Regedit dosyaların bozulmuş olabilir diyor Regedit düzenleyici program ve onarım programı kullan sonra dene tekrar.

Windows'un güncel değilse de güncelle bak bakalım güncellemesi var mı Windows'un.

Son düzenleme:
Google'dan biraz araştırdım Gigabyte sorunu gibi görünüyor ekran kartı markan Gigabyte mi? Veya anakart modelin?

Ek olarak açıklamalarda PC'nize virüs bulaşmış olabilir diyor Malwarebytes'le pcni sağlam bir tarat.
Ve ek olarak da Regedit dosyaların bozulmuş olabilir diyor Regedit düzenleyici program ve onarım programı kullan sonra dene tekrar.

Windows'un güncel değilse de güncelle bak bakalım güncellemesi var mı Windows'un.
Regedit nasıl duzenlerim

Regedit nasıl duzenlerim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olabilir.
Denedikten sonra yorum yazarsın buraya.

Videoyu dikkatli izle ve doğru yap. Her şeyi A'dan Z'ye uygula.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese iyi satışlar böyle bir hata alıyorum bu hatanın sebebi nedir sürekli çıkıyor sinir bozucu bir hata? Her şeyi denedim ne yapmalıyım? Saygılarımla.

Dosya Ekleri

• IMG20221113011328.jpg
    IMG20221113011328.jpg
    105,2 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Geri
Yukarı