Epic Games Launcher açılmadan kapanıyor

mila0

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Birkaç aydır bu sorunla uğraşıyorum, benimle aynı sorunu yaşayan veya bir çözümü olan var mı merak ediyorum.

Epic Games'i önce sitesinden nizami şekilde indirmeyi denedim. Kuracağım yeri seçtim, "izinler alınıyor, yükleniyor, durum güncelleniyor" vs. diye yüklenmeye başladı. Ama her ne oluyorsa güncelleme tamamlanmadan setup kapanıyordu. Defalarca kez aynısı oldu.

Bilgisayarımda logosu oluşuyor ve inmiş gibi gözüküyor aslında ama üzerine defalarca kez tıklamama rağmen açmıyor. Herhangi bir hata kodu da almıyorum, görev yöneticisinde 5 saniye kadar çalışır durumda gözüküyor ve ardından kapanıyor. Aynı şekilde Microsoft Store üzerinden de indirmeyi denedim. Orada da uygulama açılıp güncelleme yapıyor, tamamlandı demesine rağmen tekrar tıkladığımda bu defa görev çubuğunda 5 saniye görünüp sonra kapanıyor.

Daha önceleri hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım her zaman yükleyip oynayabiliyordum Epic üzerinden. Ama son zamanlarda bir sürü şey denememe rağmen bilgisayarımı bile formatladığım halde sorunu düzeltemedim. Neden kaynaklı olabileceği hakkında bilgisi fikri olan varsa yardımlarına ihtiyacım var gerçekten.

Muhtemelen denemişsindir ama "Yönetici olarak çalıştır."

Ben de yaşadım aynı sorunu, Launcher kaldırıp yeniden kurdum düzeldi.

Bunu da defalarca denedim işe yaramadı maalesef.

Epic Games sunucularında dünden beri sorun var, bir gün bekleyin sorun düzelmesi gerekir. Bazen sunucuları yoğun trafik altında kalıp cevap veremiyor. Sizde de sanırım böyle bir sorun oluşmuş.

Epic Games sunucularında dünden beri sorun var, bir gün bekleyin sorun düzelmesi gerekir. Bazen sunucuları yoğun trafik altında kalıp cevap veremiyor. Sizde de sanırım böyle bir sorun oluşmuş.
Ben bu sorunu yaklaşık 2-3 aydır yaşıyorum. Bir çok kez silip yükledim, bilgisayardan kaynaklı bozuk dosya vs. varsa diye formatta attım hatta. Sorunun tam olarak neyden kaynaklı olduğunu bilemediğim için denedikçe deniyorum ama bir şeyi değiştirmiyor. Çok tuhaf ya.

Ben bu sorunu yaklaşık 2-3 aydır yaşıyorum. Birçok kez silip yükledim, bilgisayardan kaynaklı bozuk dosya vs. varsa diye formatta attım hatta. Sorunun tam olarak neden kaynaklı olduğunu bilemediğim için denedikçe deniyorum ama bir şeyi değiştirmiyor. Çok tuhaf ya.

Sisteminizde virüs olmadığını varsayıyorum. VPN kullanmayı denediniz mi? VPN kullanarak indirip, kurmayı ve çalıştırmayı deneyin bir de.

Sisteminizde virüs olmadığını varsayıyorum. VPN kullanmayı denediniz mi? VPN kullanarak indirip, kurmayı ve çalıştırmayı deneyin bir de.
Virüs yok evet yeni formatladım çünkü. Maalesef VPN kullanarak da denedim sonuç aynı. Bir sürü şey denedim hiçbirinin işe yaramaması çok ilginç gerçekten.

Virüs yok evet yeni formatladım çünkü. Maalesef VPN kullanarak da denedim sonuç aynı. Bir sürü şey denedim hiçbirinin işe yaramaması çok ilginç gerçekten.

Sanki Epic sizi banlamış gibi düşünüyorum. Hesap satışı yapmışsanız ve Epic bunu fark etmişse donanım banı atmış olabilir, sisteminize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı