Launcher Sorunu

TuxiS

Hectopat
Arkadaşlar bugün arkadaşıma gidip, oyunu aldım. Kendi bilgisayarıma yükledim. Her şey hazır. Oyunu açıyorum, ''Play'' tuşuna basıyorum, sonra bu hata geliyor ;
Kod:
[COLOR=#333333]The Launcher Has Experienced An Error[/COLOR]
AdobeAir'ı yükledim, her şeyi yükledim. Olmuyor, ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herşey yüklü ama hala çalışmıyor oyun. Hep aynı hata hep aynı hata ! Kafayı yiyeceğim artık. :(

Son sürüm 4.0 dostum. son sürüm DirectX 9.0c XP için. Vista ve Win 7 için DirectX 11 sürümleri olmalı. sürücülerini de güncellemeni tavsiye ederim.

Hocam, garip olan ilk önce EU versiyonunu indirdim oyunun. Sonra arkadaşlar USA versiyonunda oynadığını öğrenince USA versiyonunu indirdim. Diğeri EU'da oyunu oynayabiliyorum ama diğerinde güncelleme yaparken hata veriyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Ya oyunu silip, tekrar yükledim. Şimdi de oyunu açtığım gibi aynı hatayı veriyor. ''Play' tuşuna daha gelmeden hatayı veriyor. Kafayı yiyeceğim ! Bir haftadır uğraşıyorum, yapamadım bi türlü. :(

Hocam, garip olan ilk önce EU versiyonunu indirdim oyunun. Sonra arkadaşlar USA versiyonunda oynadığını öğrenince USA versiyonunu indirdim. Diğeri EU'da oyunu oynayabiliyorum ama diğerinde güncelleme yaparken hata veriyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Hatanın adını yazarsan sevinirim.

Şimdi sorunu olan arkadaşların aşağıdaki yöntemleri denemesini istiyorum ;

Öncelikle ;
1- Başlat , Denetim Masası , Program Ekle Kaldır'dan
2- League Of Legends programını kaldırın
3- Bilgisayarım, C'ye girin ve ordaki ''Riot Games'' klasörlerinin hepsini silin.
4- Ardından tekrar Program Ekle Kaldır'dan Pando Media Booster programını silin.
5- Tekrar Program Ekle Kaldır'dan Adobe Air programını silin.
6- LeagueofLegends.exe'yi bilgisayarınızdan sildikten sonra, bilgisayarı yeniden başlatın.

Not : Bilgisayarda League of Legends'a ait hiçbir dosya, Client ve Client'in yanında yüklediği dosyalar (Adobe Air, Media dosyaları) silinmiş olacak.

7- Sonra oyunu tekrar yeniden indirin. League of Legends - Download
8- Oyunu tekrar indirdikten sonra yükleyin ve Patch atmaya başlasın.
9- Patch'ler yüklendikten sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
10- Sorununuz çözülmüş olacaktır.

Not 2 : Bilgisayarınızda Microsoft .NET Framework , DirectX ve Adobe Air gibi programların yüklü olması lazım. Onları tekrar gözden geçirin. Eğer Patch atmıyorsa DNS ayarlarını değiştirip girin.
Google DNS'yi tercih ediyorum ben
8.8.8.4
8.8.4.4

Technopat ailesi iyi oyunlar diler....

Uyarı! Bu konu 16 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı