Launcher'siz Minecraft var mı?

OgiAxi

Centipat
Daha fazla  
Ya ben kursa gidiyorum. Kendim Minecraft oynamak istiyorum ama internet yok var ama sadece setup ve YouTube icin çalışıyor. Bazıları anlar MEB internetini o yüzden bana Launcher'siz Minecraft lazım. Setup oluyor ama hani Launcher'li gibi bir şeylere girince internet istiyor. Ben sadece Minecraft'ta bastığım gibi Minecraft'ta girmesini istiyorum var mı öyle bir şey?

Ya ben kursa gidiyorum. Kendim Minecraft oynamak istiyorum ama internet yok var ama sadece setup ve YouTube icin çalışıyor. Bazıları anlar MEB internetini o yüzden bana Launcher'siz Minecraft lazım. Setup oluyor ama hani Launcher'li gibi bir şeylere girince internet istiyor. Ben sadece Minecraft'ta bastığım gibi Minecraft'ta girmesini istiyorum var mı öyle bir şey?
Tüm launcherlar öyle zaten. İnternet varken sürümü indiriyorsunuz ardından istediğiniz zaman erişim sağlayabiliyorsunuz. Korsan orjinal farketmez.

Hocam ben yapıyordum okulda şimdi aşama aşama yazacağım
1- tlegacy indirin kurun.
2- tlegacy üzerinden istediğiniz Minecraft sürümünü kurup bir kere açın.
3- %appdata% içinde Minecraft klasörü olacak onu kopyalayın ve tlegacy setup dosyası ile bir belleğe atın.
4- EBA interneti olan bilgisayara geçin ve setup dosyasını açın kurun.
5- uygulamada bir iki seçeneğe anladım falan basıcaksınız.
6- size hesap bilginizi soracak misafir olarak girin.
7- sonra bellekteki Minecraft klasörünü tlegacy kurduğunuz bilgisayardaki appdata klasörüne atın ve tlegacy açın olması gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı