Artemis8 Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 254 10 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, 40 TL'ye lavalier yaka mikrofonu aldım nereye takıldığını bilmiyorum, ne tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar, 40 TL'ye lavalier yaka mikrofonu aldım nereye takıldığını bilmiyorum, ne tavsiye edersiniz?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 10 Aralık 2020 #2 Kıyafetin yakasına takacaksınız. Her yönden ses alma özelliğine sahip yaka mikrofonları. Bu sebeple yakanızdayken de sesi alacaktır. Kıyafetinizin hışırtı yapmayacağı şekilde yerleştirmeniz önemli.
Kıyafetin yakasına takacaksınız. Her yönden ses alma özelliğine sahip yaka mikrofonları. Bu sebeple yakanızdayken de sesi alacaktır. Kıyafetinizin hışırtı yapmayacağı şekilde yerleştirmeniz önemli.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.488 Çözümler 9 10 Aralık 2020 #3 Artemis8 dedi: Arkadaşlar, 40 TL'ye lavalier yaka mikrofonu aldım nereye takıldığını bilmiyorum, ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Boğaza takılıyor. Sürprizbozan: Konu Dışı(Konu Sahibine) Youtube kanalınız mı var?
Artemis8 dedi: Arkadaşlar, 40 TL'ye lavalier yaka mikrofonu aldım nereye takıldığını bilmiyorum, ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Boğaza takılıyor. Sürprizbozan: Konu Dışı(Konu Sahibine) Youtube kanalınız mı var?
Bettlejuice Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 330 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #4 Artemis8 dedi: Arkadaşlar, 40 TL'ye lavalier yaka mikrofonu aldım nereye takıldığını bilmiyorum, ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... "Yaka" mikrofonunun nereye takılacağı adında yazmıyor mu zaten .
Artemis8 dedi: Arkadaşlar, 40 TL'ye lavalier yaka mikrofonu aldım nereye takıldığını bilmiyorum, ne tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... "Yaka" mikrofonunun nereye takılacağı adında yazmıyor mu zaten .
Artemis8 Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 254 10 Aralık 2020 #5 Graiden dedi: Boğaza takılıyor. Eki Görüntüle 773454 Sürprizbozan: Konu Dışı(Konu Sahibine) Youtube kanalınız mı var? Genişletmek için tıkla... Ben kazak giyiyorum resimde gösterildiği gibi ortaya takamıyorum ne tavsiye edersin? Evet youtube kanalım var az sistem gerektiren oyunları çekiyorum.
Graiden dedi: Boğaza takılıyor. Eki Görüntüle 773454 Sürprizbozan: Konu Dışı(Konu Sahibine) Youtube kanalınız mı var? Genişletmek için tıkla... Ben kazak giyiyorum resimde gösterildiği gibi ortaya takamıyorum ne tavsiye edersin? Evet youtube kanalım var az sistem gerektiren oyunları çekiyorum.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.488 Çözümler 9 10 Aralık 2020 #6 Artemis8 dedi: Ben kazak giyiyorum resimde gösterildiği gibi ortaya takamıyorum ne tavsiye edersin? Evet youtube kanalım var az sistem gerektiren oyunları çekiyorum. Genişletmek için tıkla... Kazağın içinden geçirip yakasına takan var.
Artemis8 dedi: Ben kazak giyiyorum resimde gösterildiği gibi ortaya takamıyorum ne tavsiye edersin? Evet youtube kanalım var az sistem gerektiren oyunları çekiyorum. Genişletmek için tıkla... Kazağın içinden geçirip yakasına takan var.
Artemis8 Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 254 10 Aralık 2020 #7 Graiden dedi: Bilemiyorum, hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Kazağımın yakası var oraya mı takacağım? 2. resimde sonradan farkettim.
Graiden dedi: Bilemiyorum, hiç denemedim. Genişletmek için tıkla... Kazağımın yakası var oraya mı takacağım? 2. resimde sonradan farkettim.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.488 Çözümler 9 10 Aralık 2020 #8 Artemis8 dedi: Kazağımın yakası var oraya mı takacağım? 2. resimde sonradan farkettim. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle takarsanız ses iyi gelir.
Artemis8 dedi: Kazağımın yakası var oraya mı takacağım? 2. resimde sonradan farkettim. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle takarsanız ses iyi gelir.
Artemis8 Decapat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 254 10 Aralık 2020 #9 Graiden dedi: Evet, öyle takarsanız ses iyi gelir. Genişletmek için tıkla... Resmin büyüğünü atar mısın? Yakanın neresine takılıyor öğrenmek istiyorum.
Graiden dedi: Evet, öyle takarsanız ses iyi gelir. Genişletmek için tıkla... Resmin büyüğünü atar mısın? Yakanın neresine takılıyor öğrenmek istiyorum.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.488 Çözümler 9 10 Aralık 2020 #10 Artemis8 dedi: Resmin büyüğünü atar mısın? Yakanın neresine takılıyor öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Buyurun, kalite kötü internetten buldum. Son düzenleme: 10 Aralık 2020
Artemis8 dedi: Resmin büyüğünü atar mısın? Yakanın neresine takılıyor öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Buyurun, kalite kötü internetten buldum.