Boğaza takılıyor.Arkadaşlar, 40 TL'ye lavalier yaka mikrofonu aldım nereye takıldığını bilmiyorum, ne tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar, 40 TL'ye lavalier yaka mikrofonu aldım nereye takıldığını bilmiyorum, ne tavsiye edersiniz?
Ben kazak giyiyorum resimde gösterildiği gibi ortaya takamıyorum ne tavsiye edersin? Evet youtube kanalım var az sistem gerektiren oyunları çekiyorum.
Kazağın içinden geçirip yakasına takan var.Ben kazak giyiyorum resimde gösterildiği gibi ortaya takamıyorum ne tavsiye edersin? Evet youtube kanalım var az sistem gerektiren oyunları çekiyorum.
Kazağımın yakası var oraya mı takacağım? 2. resimde sonradan farkettim.Bilemiyorum, hiç denemedim.
Evet, öyle takarsanız ses iyi gelir.Kazağımın yakası var oraya mı takacağım? 2. resimde sonradan farkettim.
Resmin büyüğünü atar mısın? Yakanın neresine takılıyor öğrenmek istiyorum.Evet, öyle takarsanız ses iyi gelir.
Buyurun, kalite kötü internetten buldum.Resmin büyüğünü atar mısın? Yakanın neresine takılıyor öğrenmek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.