MRsuffix Berat Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 14 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Ben bir Discord botu kurdum fakat Lavalink bağlantısı yaparken hata alıyorum. Bu hatanın sebebi nedir nasıl çözerim? GitHub: GitHub - CorwinDev/Discord-Bot: Discord Bot with over 400 commands and made for large servers. GitHub: GitHub - SudhanPlayz/Discord-MusicBot: An advanced discord music bot, supports Spotify, Soundcloud, YouTube with Shuffling, Volume Control and Web Dashboard with Slash Commands support! 20 farklı Lavalink sunucusu denedim ya hiç bağlanmıyor ya da bağlansa bile böyle hata veriyor. Nasıl düzeltirim?
Merhaba. Ben bir Discord botu kurdum fakat Lavalink bağlantısı yaparken hata alıyorum. Bu hatanın sebebi nedir nasıl çözerim? GitHub: GitHub - CorwinDev/Discord-Bot: Discord Bot with over 400 commands and made for large servers. GitHub: GitHub - SudhanPlayz/Discord-MusicBot: An advanced discord music bot, supports Spotify, Soundcloud, YouTube with Shuffling, Volume Control and Web Dashboard with Slash Commands support! 20 farklı Lavalink sunucusu denedim ya hiç bağlanmıyor ya da bağlansa bile böyle hata veriyor. Nasıl düzeltirim?
Çözüm the_bkp 15 Mayıs 2023 Hocam şu ilk MRsuffix Berat dedi: Merhaba. Ben bir Discord botu kurdum fakat Lavalink bağlantısı yaparken hata alıyorum. Bu hatanın sebebi nedir nasıl çözerim? GitHub: GitHub - CorwinDev/Discord-Bot: Discord Bot with over 400 commands and made for large servers. Eki Görüntüle 1779252 GitHub: GitHub - SudhanPlayz/Discord-MusicBot: An advanced discord music bot, supports Spotify, Soundcloud, YouTube with Shuffling, Volume Control and Web Dashboard with Slash Commands support! Eki Görüntüle 1779253 20 farklı Lavalink sunucusu denedim ya hiç bağlanmıyor ya da bağlansa bile böyle hata veriyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Hocam şuradaki ikinci hata var ya. Müzik botunun sunucusunda önemsemeyiniz yazılmış. Bu durumda bot çalışıyor olabilir mi?
Hocam şu ilk MRsuffix Berat dedi: Merhaba. Ben bir Discord botu kurdum fakat Lavalink bağlantısı yaparken hata alıyorum. Bu hatanın sebebi nedir nasıl çözerim? GitHub: GitHub - CorwinDev/Discord-Bot: Discord Bot with over 400 commands and made for large servers. Eki Görüntüle 1779252 GitHub: GitHub - SudhanPlayz/Discord-MusicBot: An advanced discord music bot, supports Spotify, Soundcloud, YouTube with Shuffling, Volume Control and Web Dashboard with Slash Commands support! Eki Görüntüle 1779253 20 farklı Lavalink sunucusu denedim ya hiç bağlanmıyor ya da bağlansa bile böyle hata veriyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Hocam şuradaki ikinci hata var ya. Müzik botunun sunucusunda önemsemeyiniz yazılmış. Bu durumda bot çalışıyor olabilir mi?
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.379 Çözümler 8 14 Mayıs 2023 #2 Hocam public lavalink sunucularını kullanıyorsunuz değil mi? botun config dosyasındaki lavalink bilgilerinin hepsini doldurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Hocam public lavalink sunucularını kullanıyorsunuz değil mi? botun config dosyasındaki lavalink bilgilerinin hepsini doldurdunuz mu?
KS KS MRsuffix Berat Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 14 Mayıs 2023 #3 the_bkp dedi: Hocam public lavalink sunucularını kullanıyorsunuz değil mi? Botun Config dosyasındaki lavalink bilgilerinin hepsini doldurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet her şey duğru kendim lavalink sunucu kurdum yine aynı. Artı 0 Eksi
the_bkp dedi: Hocam public lavalink sunucularını kullanıyorsunuz değil mi? Botun Config dosyasındaki lavalink bilgilerinin hepsini doldurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Evet her şey duğru kendim lavalink sunucu kurdum yine aynı.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.379 Çözümler 8 14 Mayıs 2023 #4 Hocam ben çok eski bir sürümü kullanıyordum. Şimdi açmayı deniyim dedim spotify token hatası verdi. Bu bilgilerle çalıştırmışım isterseniz bir deneyin. Artı 0 Eksi
Hocam ben çok eski bir sürümü kullanıyordum. Şimdi açmayı deniyim dedim spotify token hatası verdi. Bu bilgilerle çalıştırmışım isterseniz bir deneyin.
KS KS MRsuffix Berat Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 14 Mayıs 2023 #5 Efm bu sefer hiçbir şey yazmıyor. Artı 0 Eksi
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.379 Çözümler 8 14 Mayıs 2023 #6 Hocam node'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS MRsuffix Berat Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 14 Mayıs 2023 #7 the_bkp dedi: Hocam Node'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Nodejs 18 Artı 0 Eksi
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.379 Çözümler 8 14 Mayıs 2023 #8 Hocam eski sürüm nodeları dener misiniz? Bot 14 üstünü destekliyor. Artı 0 Eksi
KS KS MRsuffix Berat Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 15 Mayıs 2023 #9 the_bkp dedi: Hocam eski sürüm Node'ları dener misiniz? Bot 14 üstünü destekliyor. Genişletmek için tıkla... 14 üstü destekliyorsa 18'i de destekler diye düşünüyorum ama ilk önce 16 sonra 14'e düşürüp deneyeceğim. Hala aynı yine olmadı. Node.js 14 denediğimde böyle bir hata veriyor. Son düzenleme: 15 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
the_bkp dedi: Hocam eski sürüm Node'ları dener misiniz? Bot 14 üstünü destekliyor. Genişletmek için tıkla... 14 üstü destekliyorsa 18'i de destekler diye düşünüyorum ama ilk önce 16 sonra 14'e düşürüp deneyeceğim. Hala aynı yine olmadı. Node.js 14 denediğimde böyle bir hata veriyor.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.379 Çözümler 8 15 Mayıs 2023 #10 Hocam şu ilk MRsuffix Berat dedi: Merhaba. Ben bir Discord botu kurdum fakat Lavalink bağlantısı yaparken hata alıyorum. Bu hatanın sebebi nedir nasıl çözerim? GitHub: GitHub - CorwinDev/Discord-Bot: Discord Bot with over 400 commands and made for large servers. Eki Görüntüle 1779252 GitHub: GitHub - SudhanPlayz/Discord-MusicBot: An advanced discord music bot, supports Spotify, Soundcloud, YouTube with Shuffling, Volume Control and Web Dashboard with Slash Commands support! Eki Görüntüle 1779253 20 farklı Lavalink sunucusu denedim ya hiç bağlanmıyor ya da bağlansa bile böyle hata veriyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Hocam şuradaki ikinci hata var ya. Müzik botunun sunucusunda önemsemeyiniz yazılmış. Bu durumda bot çalışıyor olabilir mi? Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam şu ilk MRsuffix Berat dedi: Merhaba. Ben bir Discord botu kurdum fakat Lavalink bağlantısı yaparken hata alıyorum. Bu hatanın sebebi nedir nasıl çözerim? GitHub: GitHub - CorwinDev/Discord-Bot: Discord Bot with over 400 commands and made for large servers. Eki Görüntüle 1779252 GitHub: GitHub - SudhanPlayz/Discord-MusicBot: An advanced discord music bot, supports Spotify, Soundcloud, YouTube with Shuffling, Volume Control and Web Dashboard with Slash Commands support! Eki Görüntüle 1779253 20 farklı Lavalink sunucusu denedim ya hiç bağlanmıyor ya da bağlansa bile böyle hata veriyor. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Hocam şuradaki ikinci hata var ya. Müzik botunun sunucusunda önemsemeyiniz yazılmış. Bu durumda bot çalışıyor olabilir mi?