Bir çok gereksimin var. İlk başta gözün belli bir yıl boyunca numarası değişmemesi lazım. Çoğu hastane parasında olduğu için umursamıyor bu arada ama önemli. Benim 3 yıldır gözüm aynı şuanda lens kullanıyorum 2 yıl önce başladım lens kullanmaya. Ayrıca zaten her isteyen öyle ben ameliyat olucam diyemiyor korne yapın göz yapın çok önemli uygun değil isen olamassın diyorlar bitiyor. Bu forumda sormak yerine bi göz doktoruna danış.Selamlar. Gözüm 3 derece miyop ve lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum. Yakın zamanda olanlar fiyat bilgisini, artı eksilerini falan söyleyebilir mi?
Yakında gideceğim zaten doktora ama bir fikir danışayım dedim. Teşekkürler.Bir çok gereksimin var. İlk başta gözün belli bir yıl boyunca numarası değişmemesi lazım. Çoğu hastane parasında olduğu için umursamıyor bu arada ama önemli. Benim 3 yıldır gözüm aynı şuanda lens kullanıyorum 2 yıl önce başladım lens kullanmaya. Ayrıca zaten her isteyen öyle ben ameliyat olucam diyemiyor korne yapın göz yapın çok önemli uygun değil isen olamassın diyorlar bitiyor. Bu forumda sormak yerine bi göz doktoruna danış.
Fiyatları geçen yaz 22 ye ameliyat olan bir arkadaşım vardı bu yaz 30-40 arasıdır diye tahmin ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.