Lazimbana.com'dan alınan Windows 10 OEM Key sorun cikarir mi?

OzziX_0

Decapat
Daha fazla  
Windows 10 OEM Key almak istiyorum. Her sitede farklı fiyat var. Bu site nasıldır? Bana ucuz gibi geldi, bir sıkıntı çıkar mı? Daha önce kullanan var mı?

Genel bilgi olarak webden alis veris yapmadan ve kredi karti bilgilerinizi sitelere vermeden once siteleri arastirmak gerekli. Ya da mutlaka sanal kart kullanin.
Zaten bu durumda banka durumu fark ederse iş ciddiye biniyor. KVKK da buna dahil sanırım. Vururlar kelepçeyi, alırlar sanal POS'u ellerinden. 😀

5 TL alıp deneyebilirsiniz. İlerde sorun çıkartır mı bilemiyorum.

Zaten bu durumda banka durumu fark ederse iş ciddiye biniyor. KVKK da buna dahil sanırım. Vururlar kelepçeyi, alırlar sanal POS'u ellerinden. 😀

5 TL alıp deneyebilirsiniz. İlerde sorun çıkartır mı bilemiyorum.
Sitelerin arayuzunun Turkce olmasi yaniltici olabiliyor. Bankacilik kurallarini cok iyi bilmiyorum ama yurtdisi sitelerin uluslararasi gecerliligi olan kartlar icin yerel bankalardan sanal POS aldiklarini da sanmam. Ornegin Aliexpress. Guvenilir sitedir tabii ama oradan alisveris yaptiginizda hic bir onay mesaji gelmez.

Sitelerin arayuzunun Turkce olmasi yaniltici olabiliyor. Bankacilik kurallarini cok iyi bilmiyorum ama yurtdisi sitelerin uluslararasi gecerliligi olan kartlar icin yerel bankalardan sanal POS aldiklarini da sanmam. Ornegin Aliexpress. Guvenilir sitedir tabii ama oradan alisveris yaptiginizda hic bir onay mesaji gelmez.
Anladım. Ben sanal POS entegrasyonu yapmıştım, kart bilgilerinin sadece son 4 rakamı tutabiliyorum kendi kayıtlarımda. Bunun dışında kayıt tutmuyorum, tutamıyorum. Olası sızmalarda çok tehlikeli bir şey Allah korusun. Konuyu fazla dağıtmadan, iyi forumlar hocam.

Anladım. Ben sanal POS entegrasyonu yapmıştım, kart bilgilerinin sadece son 4 rakamı tutabiliyorum kendi kayıtlarımda. Bunun dışında kayıt tutmuyorum, tutamıyorum. Olası sızmalarda çok tehlikeli bir şey Allah korusun. Konuyu fazla dağıtmadan, iyi forumlar hocam.
Siteye eklenecek minik bir Java Script cok guzel keylogger olabiliyor. 😋 O yuzden biri size bir mali degerinin onda birine veriyorsa oturup bir kac defa dusunmekte fayda var derim.

Aynı fiyata Gittigidiyor üzerinden de bulunabiliyor OEM Key'ler. Ben GG'den almıştım, orayı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı