Giyim LC Waikiki'de 2000 TL'ye 1200 TL + %5 indirim

Bende bugün bitiyor olarak gözüküyor. Demek istediğiniz şey kuponu alanlar için mi 3 Kasım'a kadar süre var?
Hocam sizde nasıl gözüküyor, hayır bakın alta * işaretli yerde kampanyanin 30 Ekim 08.00'a kadar kupon kullanımının yanı biteceğini söylüyor, ** işaretli yerde ise ek indirimle 3 Kasıma kadar uzatıldığını belirtiyor.

Bende bugün bitiyor olarak gözüküyor. Demek istediğiniz şey kuponu alanlar için mi 3 Kasım'a kadar süre var?

Kuponların 1 gün süresi oluyor sonra ki günün sabah 8ine kadar kuponu kullanabiliyorsunuz alınca altında yazıyor. Her gün çark veriyor sana kuponu kullanmazsan sonraki gün çark çeviriyorsunuz yine kupon veriyor kullanıp kampanyadan yararlanıyorsunuz.

Ben pazar günü aldım çarşamba günü elime ulaştı hepsi.

Hayır sadece (%5'lik) ek indirim 3 kasıma kadar geçerli. Şimdi bitmiş olması lazım. Güzel renklerin m,l bedenleri bitmiş. Yine de güzel şeyler bulabildim. Paylaşanlara, yardımcı olanlara teşekkürler.

Hayır sadece (%5'lik) ek indirim 3 kasıma kadar geçerli. Şimdi bitmiş olması lazım. Güzel renklerin m,l bedenleri bitmiş. Yine de güzel şeyler bulabildim. Paylaşanlara, yardımcı olanlara teşekkürler.
Kampanya devam ediyor. Oluşturulan kupon kodları 24 saat geçerli, bu nedenle sizde ertesi günün sabah 8'i gösteriyor hep. Aşağıdaki kodda 31 ekim sabah 8'e kadar geçerli fakat kampanya 31 ekimde bitmeyecek.

2000/1200 kodu CRKVG2NB4NC12

Hocam sanırım arkadaşın söylediği doğru ek indirim 3 kasımda bitiyor.

Ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Kupon süresi kampanyadan bağımsız. Çark kampanyası sitede yazan ile aynı. 3 kasım'da sonlanacak diyorlar fakat yine uzatırlar, 3. uzatmayı yedi.
Evet haklısınız sanırım. 30 Ekim 08.00 a kadar yazıyor ama hala devam ediyor. bugün elime geçse ürünlerde büyükse hemen tekrar sipariş edebileyim ya canımı sıktı. yanlışlıkla büyük aldım.

Birden fazla yararlanabili
Kullandım kodu çalıştı valla. Kodu siz kullanmış mıydınız?

Bir de arkadaşlar bu indirimlerde bindirim yok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…