Giyim LC Waikiki'de 2000 TL'ye 1200 TL + %5 indirim

Merhaba, indirim bugün (30 Ekim) sabah saat 08:00'de bitiyor, bilginize.
Hayır 3 Kasım da bitiyor süresi uzatıldı.
Screenshot_20251030_014342_LCW.jpg

Bende bugün bitiyor olarak gözüküyor. Demek istediğiniz şey kuponu alanlar için mi 3 Kasım'a kadar süre var?
Hocam sizde nasıl gözüküyor, hayır bakın alta * işaretli yerde kampanyanin 30 Ekim 08.00'a kadar kupon kullanımının yanı biteceğini söylüyor, ** işaretli yerde ise ek indirimle 3 Kasıma kadar uzatıldığını belirtiyor.

Bende bugün bitiyor olarak gözüküyor. Demek istediğiniz şey kuponu alanlar için mi 3 Kasım'a kadar süre var?

Kuponların 1 gün süresi oluyor sonra ki günün sabah 8ine kadar kuponu kullanabiliyorsunuz alınca altında yazıyor. Her gün çark veriyor sana kuponu kullanmazsan sonraki gün çark çeviriyorsunuz yine kupon veriyor kullanıp kampanyadan yararlanıyorsunuz.

İstanbul'da yaşamıyorsunuzdur o zaman bende aynı tarihte sipariş verdim salı kargoya verildi ve bir daha bilgilendirme mesajı gelmedi herhalde yarın gelir diye tahmin ediyorum. Ya bir an önce gelse olmayan ürünleri iade yaparım gelen parayla bir şeyler alırım en azından. İade direk orada deneyip oluyormuş ama değişim hakkında fazla bir bilgim yok.

Ben pazar günü aldım çarşamba günü elime ulaştı hepsi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı