200'e mal ettikleri ürünü 1000 tlye satmak fırsatçılık değil zatenDostum bu indirim değil sistem açığını kullanıp fırsatçılık yapmak.
200'e mal ettikleri ürünü 1000 tlye satmak fırsatçılık değil zatenDostum bu indirim değil sistem açığını kullanıp fırsatçılık yapmak.
Hocam tam olarak nerede?
Hocam baktım da 800'luk indirim tanimlamis tekrar tekrar gir çık yaparsam yeni fark çıkar mi yoksa önce bunu mu kullanmaliyim?Uygulamaya girdiğiniz gibi en üstte çıkıyor hocam ilk girdiğinizde çark gelmezse aç kapat yapıp ikinci kere girdiğinizde veriyor
Ne alaka? 1200 TL kuponu LCW kendisi veriyor. İstersen 1 kere kullan istersen 10 kere.Dostum bu indirim değil sistem açığını kullanıp fırsatçılık yapmak.
Kendin demiyor musun çark 1 defa çevrilir verileri silin tekrar çevirin diyeNe alaka? 1200 TL kuponu LCW kendisi veriyor. İstersen 1 kere kullan istersen 10 kere.
Dolar yükselince fiyatları anında arttırıp düşünce düşürmeyen fırsatçılık yapmıyorda onların verdiği kuponu kullanıp olması gereken fiyatta kıyafet alınca mı fırsatçı oluyoruz?
Sen 1 kere çevir.Kendin demiyor musun çark 1 defa çevrilir verileri silin tekrar çevirin diye
Sen çevirme hocam, bir gömleğe 1200-1500-2000 TL ver, markası da LCW olsun. Konuyu da takipten çıkart istersen rahatsız olma.Kendin demiyor musun çark 1 defa çevrilir verileri silin tekrar çevirin diye
Hocam baktım da 800'luk indirim tanimlamis tekrar tekrar gir çık yaparsam yeni fark çıkar mi yoksa önce bunu mu kullanmaliyim?
Neden rahatsız oldun bu kadar yaptığınız yanlış kabul edin benceSen çevirme hocam, bir gömleğe 1200-1500-2000 TL ver, markası da LCW olsun. Konuyu da takipten çıkart istersen rahatsız olma.
Bende diyorum ki biz yanlışı yapalım, sen doğruyu yap çarkı çevirmeden al.Neden rahatsız oldun bu kadar yaptığınız yanlış kabul edin bence
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.