Giyim LC Waikiki'de 2000 TL'ye 1200 TL + %5 indirim

1 Sepette birden fazla kez kupon kullanamazsın zaten. 2000 TL'lik sepet oluşturup 1200 TL'lik kodu yazacaksın. Diğer ürünler için tekrar sipariş oluşturacaksın.
Hocam anlamadınız 2000 üzeri sepette uygulanmıyor kupon olay çok net. Karmaşıklaştırmaya gerek yok. Uygulamaya girip kuponlu 4 tane 500 TL’lik ürün alan birisi 800 TL ödemesi yok kısaca. Başlıktaki şey güncel olarak geçersiz.

Hocam anlamadınız 2000 üzeri sepette uygulanmıyor kupon olay çok net. Karmaşıklaştırmaya gerek yok. Uygulamaya girip kuponlu 4 tane 500 TL’lik ürün alan birisi 800 TL ödemesi yok kısaca. Başlıktaki şey güncel olarak geçersiz.
Sadece çark kampanyası listesindeki ürünlerde geçerli diyorum hala 2000 TL üzeri sepette uygulanmıyor diyorsun.

Al, hala geçerli. 27 Ekime kadar aktif kampanya.

1761503851434.png

Hocam anlamadınız 2000 üzeri sepette uygulanmıyor kupon olay çok net. Karmaşıklaştırmaya gerek yok. Uygulamaya girip kuponlu 4 tane 500 TL'lik ürün alan birisi 800 TL ödemesi yok kısaca. Başlıktaki şey güncel olarak geçersiz.
Hayır hocam uygulanıyor daha şimdi kuponu uyguladım kampanya hala devam ediyor.

4,5 tane ürün ekledim aynı şekilde kuponu yazınca sepette indirimler gidiyor.
Diyorum hocam ama anlamak istemiyor konudakiler. Daha önce olmuştur ama güncel olarak kuponun bir anlamı yok çünkü fiyatları artıyor ve onum üzerinden düşüyor ek olarak 2000 yazan sepeti de kabul etmiyor. Uzatmaya gerek yok herkes okumadan anlamadan yorum yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı