Hocam değişim derken nasıl bir değişim yaptınız gidip de aldığınız fiyata size fiyatından pahalı eşofman vermemişlerdir herhalde.Benim aldıklarım pantolon dışında eşofman ve sweatshirt mağazadakilere göre çok kalitesiz çıktı pazar ürünü gibiydi mağazdakilerle değişim yaptım.
Üstüne para verdim doğal olarak.Hocam değişim derken nasıl bir değişim yaptınız gidip de aldığınız fiyata size fiyatından pahalı eşofman vermemişlerdir herhalde.
Bende öyle düşündüm de normal fiyata mı aldınız yoksa uyguna mı geldi.Üstüne para verdim doğal olarak.
Mağazadaki normal fiyattan aldım. Uygulamada ne kadar ödediysem o kadar fiyattan düştü.Bende öyle düşündüm de normal fiyata mı aldınız yoksa uyguna mı geldi.
Anladım bende 5 üründen 1'i rengi kötüydü 1 ceket çok iyiydi ama bedeni büyük geldi onu da verdim 2 eşofman var çok iyi değiller ama tanesini 250'ye aldım evde giymelik 1 tane de hırka almıştım onu da yanlış beden seçmişim onu da iade vereceğim.Mağazadaki normal fiyattan aldım. Uygulamada ne kadar ödediysem o kadar fiyattan düştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.