müdürün onu kabul etmesi gerekiyormuş okuldan 3 gibi çıkıyorum 4 gibide orada olurum bunu kabul eder mi?Okul saatleri dışında çalışabilirsiniz bir sıkıntı olmaz.
Müdürün onu kabul etmesi gerekiyormuş okuldan 3 gibi çıkıyorum 4 gibi de orada olurum bunu kabul eder mi?
Müdürle işin yok, okuldan çıktıktan sonra işverenle anlaştıysan çalışabilirsin.müdürün onu kabul etmesi gerekiyormuş okuldan 3 gibi çıkıyorum 4 gibide orada olurum bunu kabul eder mi?
Bence saçma okul saatleri dışında okul müdürünü bağlamaz sizin ne yapacağınızın.
Ne yaptınız hocam ne oldu son durum? Hortlatıyorum ama.
Hayırlısı olsun bakalım. Bende girmeye çalışıyorum da ortaokul mezunuyum liseyi açıktan okuyacağım, Eylül'de geçeceğim alırlar mı sence?Basvuru yaptim belgeler vs tamamladim mudur haftaya baslayacak dedi haber bekliyorum.
Hayırlısı olsun bakalım. Bende girmeye çalışıyorum da ortaokul mezunuyum liseyi açıktan okuyacağım, Eylül'de geçeceğim alırlar mı sence?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.