Kaç saat hocam?Calisandan yardim istedim mudurun odasina goturdu.
Gunluk 900. arife oncesi 1100 arife gunu 2000 seklinde.
Kaç saat hocam?
Bunlar net rakamlar mı brüt mü hocam?
Hocam beni de aradılar çarşamba gününe kadar evrakları tamamlamamı istediler. Yarın halletsem evrakları ne zaman başlayabilirim tahmini? Bu hafta içi başlayabilir miyim, 2 3 gün içinde? Ayrıca günlük 1000 vereceklerini söylediler. Mağazadan mağazaya değişiyor sanırımİnternetten de yaptim ama bekleme suresi cok uzundu bende magazaya gidip konustum ayni gun numarami aldilar zaten bence sizde oyle yapin.
Hocam beni de aradılar çarşamba gününe kadar evrakları tamamlamamı istediler. Yarın halletsem evrakları ne zaman başlayabilirim tahmini? Bu hafta içi başlayabilir miyim, 2 3 gün içinde? Ayrıca günlük 1000 vereceklerini söylediler. Mağazadan mağazaya değişiyor sanırım
Bizim burda çalışanlar var gruba yazıyorlar bugün gelebilen var mı diye. Her gün yoğun herhalde.Dun mudur gruba yazdi
Belgeleriniz tamamlandi fakat calisabilmeniz icin satislarin artmasi gerekiyor diye. Sizin LC ile benim LC degisir sanirim.
Bizim burada çalışanlar var gruba yazıyorlar bugün gelebilen var mı diye. Her gün yoğun herhalde.
Anladım hocam hayırlısı.Benim calisacagim AVM'ye cok giden olmuyor sakin hep. Carsambadan itibaren ise alim baslayacakmis.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.