S sinankytrn Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 711 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #1 LC27HG70 Samsung'un 2K VA panel 27 Inc 144Hz monitörü nasıldır? Kullananlar yorumlayabilir mi? Forumdan bir arkadaş güzel dedi bende buna yönlendim. Başka öneren var mı?
LC27HG70 Samsung'un 2K VA panel 27 Inc 144Hz monitörü nasıldır? Kullananlar yorumlayabilir mi? Forumdan bir arkadaş güzel dedi bende buna yönlendim. Başka öneren var mı?
taylandurdu Hectopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 13 Mayıs 2020 #2 Kendim aldım çok güzel monitör ama ayıplı geldi iade ettim daha iyisini bu fiyata bulamadım mümkünse hepsiburadadan almayın
Kendim aldım çok güzel monitör ama ayıplı geldi iade ettim daha iyisini bu fiyata bulamadım mümkünse hepsiburadadan almayın
S sinankytrn Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 711 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #3 taylandurdu dedi: Kendim aldım çok güzel monitör ama ayıplı geldi iade ettim daha iyisini bu fiyata bulamadım mümkünse Hepsiburada'dan almayın. Genişletmek için tıkla... G-Sync denediniz mi? Çalışıyor mu?
taylandurdu dedi: Kendim aldım çok güzel monitör ama ayıplı geldi iade ettim daha iyisini bu fiyata bulamadım mümkünse Hepsiburada'dan almayın. Genişletmek için tıkla... G-Sync denediniz mi? Çalışıyor mu?
taylandurdu Hectopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 13 Mayıs 2020 #4 Denemedim ancak çalıştığını biliyorum youtube da videoları var. Bu fiyata daha iyi bir monitör bulamadım çok araştırdım sizde bakın biraz isterseniz.
Denemedim ancak çalıştığını biliyorum youtube da videoları var. Bu fiyata daha iyi bir monitör bulamadım çok araştırdım sizde bakın biraz isterseniz.
S sinankytrn Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 711 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #5 taylandurdu dedi: Denemedim ancak çalıştığını biliyorum YouTube'da videoları var. Bu fiyata daha iyi bir monitör bulamadım çok araştırdım sizde bakın biraz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Çok baktım ama dediğiniz gibi F/P ürünü diyorlar bunun için.
taylandurdu dedi: Denemedim ancak çalıştığını biliyorum YouTube'da videoları var. Bu fiyata daha iyi bir monitör bulamadım çok araştırdım sizde bakın biraz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Çok baktım ama dediğiniz gibi F/P ürünü diyorlar bunun için.
taylandurdu Hectopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 13 Mayıs 2020 #6 Müdahilleri 4bin 5 bin tl civarında Samsung CHG70 Review (C27HG70, C32HG70)
Onlytime Kilopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 518 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #7 sinankytrn dedi: G-Sync denediniz mi? Çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... 1080 ti kullanıyorum çalışıyor.
sinankytrn dedi: G-Sync denediniz mi? Çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... 1080 ti kullanıyorum çalışıyor.
S sinankytrn Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 711 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #8 Onlytime dedi: 1080 Ti kullanıyorum çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunu öneren arkadaşım
Onlytime dedi: 1080 Ti kullanıyorum çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bunu öneren arkadaşım
taylandurdu Hectopat Katılım 25 Nisan 2018 Mesajlar 216 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 13 Mayıs 2020 #9 Bi ben alamadım ahhh
S sinankytrn Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 711 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2020 #10 taylandurdu dedi: Bi ben alamadım ahhh Genişletmek için tıkla... Siz iade ettikten sonra tekrar almadınız mı ?
taylandurdu dedi: Bi ben alamadım ahhh Genişletmek için tıkla... Siz iade ettikten sonra tekrar almadınız mı ?