LC27HG70 alınır mı?

Daha yeni iade ettim alıcam en kısa sürede

1080 Ti kullanıyorum çalışıyor.

Tam sipariş vereceğim. Ürünü sepete atıyor. Fatura adresi seçiyorum. Teslimat adresi seçtirmiyor. Saçmalığa bak ya.

Adsız.png

222.png

Aradım müşteri temsilcilerini. Mağazalarımızda var. İnternet stoğunda bitmiş. O yüzden sepete ekleniyor diyor. Saçmalık.

Tam sipariş vereceğim. Ürünü sepete atıyor. Fatura adresi seçiyorum. Teslimat adresi seçtirmiyor. Saçmalığa bak ya.

Eki Görüntüle 560851

Eki Görüntüle 560852

Aradım müşteri temsilcilerini. Mağazalarımızda var. İnternet stoğunda bitmiş. O yüzden sepete ekleniyor diyor. Saçmalık.
Mağazadan ölü piksel vs testlerini yaptırıp almanı öneririm.
Nasıl bir şans sa sizdeki ne diyeyim hayırlısı.🙃
Sorma çok isteyince olmuyor :)

Ben bugün bir İstanbul bahçelievler’de oyuncu ürünleri satan firmadan mouse tutucu ve kulaklık stant aldım orada kampanya vardı 3.000₺ satılıyordu. Ama monitör pivot özelliği var mı aşağı yukarı onu bilemiyorum.

Ben bugün bir İstanbul bahçelievler’de oyuncu ürünleri satan firmadan mouse tutucu ve kulaklık stant aldım orada kampanya vardı 3.000₺ satılıyordu. Ama monitör pivot özelliği var mı aşağı yukarı onu bilemiyorum.
Evet pivot özelliği var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı