LC27HG70 alınır mı?

Laptobunuzda display port olmadığı için tüm özellikleri aynı anda kullanamazsınız ve mobil 2060da çok yeterli olmayacaktır diye düşünüyorum

Laptobunuzda display port olmadığı için tüm özellikleri aynı anda kullanamazsınız ve mobil 2060da çok yeterli olmayacaktır diye düşünüyorum
Hocam 16x2 RAM mevcut.
i7 9750H
Display port yuvası mevcut.

Hocam laptop için düşünüyorum. Memnun musunuz? Ekran kartım 2060 modeli.
1080Ti ile ben kullanıyorum arkadaşımda 31.5 inç olanı var oda RX590 ile kullanıyor ikimizde fazlası ile memnunuz.

1.2'ymiş sizinki tüm özelliklerini aynı anda kullanamazsanız örnek HDR açık 144Hz 1ms açık diyelim aynı anda kullanamıyorsunuz çokta kullanmazsınız zaten ama alabilirsiniz çok güzel monitör.

1.2'ymiş sizinki tüm özelliklerini aynı anda kullanamazsanız örnek HDR açık 144Hz 1ms açık diyelim aynı anda kullanamıyorsunuz çok da kullanmazsınız zaten ama alabilirsiniz çok güzel monitör.

Peki öneriniz ne olurdu acaba? Ben açıkçası PS5 için 4K monitör düşünmüştüm ama onun ne zaman çıkacağı belli olmadığı için ve kartımın da desteklemeyeceği için 2K önermiştiler. Şu an oyunda hayal kırıklığına uğradım birazcık. Aslında oynayacağım oyunlar az çok bu tarzda. Yayın yapmak istiyorum. Laptop ekranım çok ufak. Tüm ekipmanlarım hazır ama monitör işinde çok takılı kaldım. Belki ileride kasa dizerim. O zaman da 4K monitör alırım dedim. Bu sefer de kafam karıştı 2K ile 4K monitör yan yana nasıl çözünürlükte uyum sağlar diye kararsız kaldım. 1080P monitöre mi yönelmeliyim sizce?

C27HG70 PS4 Proda 4K açıyor. Bu arada 4K 2K sizin tercihinize kalmış ama 1080p önermem nesil 2K ya doğru ilerliyor 4K için şu an erken.

C27HG70 PS4 Proda 4K açıyor. Bu arada 4K 2K sizin tercihinize kalmış ama 1080p önermem nesil 2K ya doğru ilerliyor 4K için şu an erken.
Süper benim şu an PS4 pro var. Gerçi 10 mt altın uçlu kablo ile uzattım bilgisayar masam için verim alır mı bilmiyorum. Sizce bu monitör benim işimi görür yarın bi gün de kasa dizip 4K olanı alırsam uyum sağlarım dimi?

Bir PC ye 2 monitör mü bağlayacaksınız ileride orasını tam anlayamadım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…