LC27HG70QQMXUF Alınır Mı?

KaanAtalay16

Decapat
Ürünle ilgili 100lerce yorum okudum forum gezdim.
Ürünle ilgili genelde iyi olduğu söyleniyor fakat bazı yorunlarda kullanilmis urun verildigi, ölü pikselden dolayi geri yollamalarin cok olduğunu fark ettim. Almalı mıyım? Hepsiburada'da 2760TL Amazon'da 2750 TL hangisi daha güvenilir?

Aslında fiyat çok uygun çünkü rakipleri arasında benim de kullanmış olduğum msi mag271cqr 3.500 TL bandında. Bende ikisi arasında kalmıştım. Tercihimi ince çerçeve ve güncel ürün olduğu için msi dan yana kullandım. Ancak renkler tatmin etmedi. Isındım diyebilirim ama. Samsung sunduğu özellik bakımından mag271cqr den üstün görünüyor. Ancak HDR ne kadar kullanışlı tartışmalı.

Hiç düşünmeden al. Ben kullanıyorum. 2 kişiye daha aldırdım, onlar da çok memnunlar. HDR 600 ve Freesync 2 destekli 2k monitörün 1ms ve 144hz olmasının yanında günümüz şartlarında bu fiyata satılması bence fırsattır. Renkler ve panel kalitesi çok iyi.

Ürünle ilgili 100lerce yorum okudum forum gezdim.
Ürünle ilgili genelde iyi olduğu söyleniyor fakat bazı yorunlarda kullanilmis urun verildigi, ölü pikselden dolayi geri yollamalarin cok olduğunu fark ettim. Almalı mıyım? Hepsiburada'da 2760TL Amazon'da 2750 TL hangisi daha güvenilir?

Hocam merhaba. Benimde bayadır radarımdaydı. Sabah indirimi gördüm ve aldım hemen. HepsiJet seçeneğiyle aldım(15TL). Sabah gelecek bakalım. Yarın duygularımı yazarım buradan istersen. Stand ayağı enine geniş bunu bil. Masam da küçük. Full Tower kasa, masamın üstünde konumlanıyor. Büyük ihtimalle vesa yapacağım.

Hocam merhaba. Benim de bayağıdır radarımdaydı. Sabah indirimi gördüm ve aldım hemen. HepsiJet seçeneğiyle aldım(15TL). Sabah gelecek bakalım. Yarın duygularımı yazarım buradan istersen. Stand ayağı enine geniş bunu bil. Masam da küçük. Full Tower kasa, masamın üstünde konumlanıyor. Büyük ihtimalle VESA yapacağım.

Aldınız mı aldıysanız sorunu var mı memnun musunuz hala.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı