Samsung LC27HG70QQMXUf HDMI ile 2K'da 144 Hz alınır mı?

Hayırlı olsun sizi üzmeyecek bir monitör :) Ben Nisan ayında sipariş ettiğimde 2000₺'ye gelmişti. Siz hangi fiyattan aldınız?
C27HG70 2000 TL ye aldıysan çok şanslısın 2600 altına hiç denk gelmedim. Güle güle kullanın.
2000 tl çok iyi fiyat. Ben bugün 2999 tlye aldım Hepsiburada'dan. Siz nereden almıştınız.
Sizin içinde hayırlı olsun. Fiyat performans ürünü pişman etmeyecektir.

C27HG70 2000 TL'ye aldıysan çok şanslısın 2600 altına hiç denk gelmedim. Güle güle kullanın.

Sizin içinde hayırlı olsun. Fiyat performans ürünü pişman etmeyecektir.

Teşekkür ederim. Çok merak ediyordum sonunda alabildim. Bir çok forumda okudum birkaç videoda gördüm monitör 4K 60 HZ sinyalide alıyor bu nasıl mümkün olabiliyor acaba?

Teşekkür ederim. Çok merak ediyordum sonunda alabildim. Bir çok forumda okudum birkaç videoda gördüm monitör 4K 60 HZ sinyalide alıyor bu nasıl mümkün olabiliyor acaba?
Belki DSR gibi bir teknolojiyle almışlardır. Soruna bir cevap da benden gelsin, HDMI için monitör, kablo ve ekran kartı aynı anda desteklemesi lazım, bir tanesinin sürümünü öğrenmek işkence olabiliyor. DisplayPort ile alamamak için bayağı şanssız olmak lazım. İyi günlerde kullanın.

Belki DSR gibi bir teknolojiyle almışlardır. Soruna bir cevap da benden gelsin, HDMI için monitör, kablo ve ekran kartı aynı anda desteklemesi lazım, bir tanesinin sürümünü öğrenmek işkence olabiliyor. DisplayPort ile alamamak için bayağı şanssız olmak lazım. İyi günlerde kullanın.

Aslında şu anda 1050 Ti kullanıyorum ama yeni PC toplayacağım en az 2070 kartlı. Önden monitörü alayım dedim çünkü PS4 Pro'da da kullanacağım yani hem PC hem PS4 Pro için aldım ileriyi düşünme odaklı.

Aslında şu anda 1050 Ti kullanıyorum ama yeni PC toplayacağım en az 2070 kartlı. Önden monitörü alayım dedim çünkü PS4 Pro'da da kullanacağım yani hem PC hem PS4 Pro için aldım ileriyi düşünme odaklı.
PS4 Pro 2K 144FPS verebiliyor mu? En son hatırladığım PS modelleri 1080P 60FPS verirken çok zorlanıyordu. 2070 ile güzel gider.

PS4 Pro 2K 144FPS verebiliyor mu? En son hatırladığım PS modelleri 1080P 60FPS verirken çok zorlanıyordu. 2070 ile güzel gider.

PS4 Pro ile 4K 60 HZ alabilirsin bu monitör ile. 2K 144 zaten PS4 Pro desteklemiyor. Şu var ben PC'de GTA 5 60 FPS'de kilitli olduğu halde FreeSync 2 ile 120 FPS aldım bu da sahte 120 FPS oluyor araya monitör ve sistem ek resim ekliyor. Şu da var HDR PS4 Pro ile hoşunuza gidermi bilemem ama muazzam canlı renkler sunuyor.

PS4 Pro ile 4K 60 HZ alabilirsin bu monitör ile. 2K 144 zaten PS4 Pro desteklemiyor. Şu var ben PC'de GTA 5 60 FPS'de kilitli olduğu halde FreeSync 2 ile 120 FPS aldım bu da sahte 120 FPS oluyor araya monitör ve sistem ek resim ekliyor. Şu da var HDR PS4 Pro ile hoşunuza gider mi bilemem ama muazzam canlı renkler sunuyor.

Sahte 120 FPS'den kastınız nedir hocam? Bir de G-Sync performansı nasıl bu monitörün bir kaç forumda flicker hariç iyi diye okumuştum

Sahte 120 FPS'den kastınız nedir hocam? Bir de G-Sync performansı nasıl bu monitörün bir kaç forumda flicker hariç iyi diye okumuştum
GTX 1080 Ti ile kullanıyorum gayet iyi monitörün tek - diye bileceğimiz yanı 60 Hz de Motion blur oluyor. Ben fark edemedim daha 🙂
111.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı