LCD ekranlara baskı uygulanırsa sararma olur mu?

Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Selam arkadaşlar, LCD ekranlara (Samsung Galaxy Tab S7) baskı uygulanınca, sararma yapar mı? Ekranın bir kısmında belli belirsiz bir sararma var. Bunun nedeni ekran koruyucuyu uygularken kabarcıklar gitsin diye el ile fazla baskı uygulamak mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, LCD ekranlara (Samsung Galaxy Tab S7) baskı uygulanınca, sararma yapar mı? Ekranın bir kısmında belli belirsiz bir sararma var. Bunun nedeni ekran koruyucuyu uygularken kabarcıklar gitsin diye el ile fazla baskı uygulamak mıdır?

Olabilir ekrana baskı ısı gibi şeyler uygulanmamalı zaten hocam.

Hocam sadece ekran koruyucudaki kabarcıklar gitsin diye baskı yaptım ama alet yeni olduğu için insan her şeye dikkat ediyor.

Düzeliyor yani?

Baskı yapıp ekranı bozmak yerine bir 10 lira paranız var ise vererek yenisini taktırın. Ve bu tür paneller ucuz değil bilginiz olsun hocam.

Hocam sadece ekran koruyucudaki kabarcıklar gitsin diye baskı yaptım ama alet yeni olduğu için insan her şeye dikkat ediyor.

Düzeliyor yani?

Ben de düzeldi. Sizi bilemem...
1 2 hafta bekleyin. 1 baş parmak kalındığında leke olmuştu. Şu an yok.

Baskı yapıp ekranı bozmak yerine bir 10 lira paranız var ise vererek yenisini taktırın. Ve bu tür paneller ucuz değil bilginiz olsun hocam.
Ben de düzeldi. Sizi bilemem...
1 2 hafta bekleyin. 1 baş parmak kalındığında leke olmuştu. Şu an yok.
Arkadaşlar ekrandan değil de yazılımdan bir problem olabilir mi? Çünkü ekranı döndürdüğümde sarılık da yer değiştiriyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20210626_235449.jpg
    IMG_20210626_235449.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_20210626_235503.jpg
    IMG_20210626_235503.jpg
    112,5 KB · Görüntüleme: 85
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00