LCD ekranlı sıvı soğutma için anakart önemli mi?

Belllingham

Femtopat
Daha fazla  
Anakart
Asus prime b550 m-k
ASUS Prime B550M-K kullanıyorum ama anakartımın ARGB desteği yok. LCD ekranlı sıvı soğutma almak istiyorum ama ekrana GIF vs koymak için anakart desteği gerekli mi? Kasa fanlarını direkt program üzerinden değiştiremediğim için acaba sıvı soğutmada da aynı sorun olur mu diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS Prime B550M-K kullanıyorum ama anakartımın ARGB desteği yok. LCD ekranlı sıvı soğutma almak istiyorum ama ekrana GIF vs koymak için anakart desteği gerekli mi? Kasa fanlarını direkt program üzerinden değiştiremediğim için acaba sıvı soğutmada da aynı sorun olur mu diye düşünüyorum.
Kasanın kendi kontrolcüsü var mı?

Vatan'dan hazır olarak aldım ama kutunun içinden kontrolcü çıkmadı.
Kasada olur kontrolcüler. Genelde arkaya koyarlar. Ama eğer dandik kasalardan ise yeni kasa alın. Vatan, itopya gibi yerler parçalara çok bütçe ayırdığı için PSU ve Kasa'yı gamepower, gamebooster, rampage gibi markalar koyuyorlar.

Plur kontrolcüler. Genelde arkaya koyarlar. Ama eğer dandik kasalardan ise yeni kasa alın. Vatan, itopya gibi yerler parçalara çok bütçe ayırdığı için PSU ve Kasa'yı gamepower, gamebooster, rampage gibi markalar koyuyorlar.
Arka taraf böyle, kontrolcü kumandası yok. Kumanda satın alıp o işlemi gerçekleştirebilir miyim? Kasanın markası PowerBoost bu arada.

Dosya Ekleri

• IMG_20240616_124408.jpg
    IMG_20240616_124408.jpg
    242,2 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Geri
Yukarı