LCD TV USB Portuna Erişim İçin Ek Kablo

Katılım
20 Aralık 2014
Mesajlar
12
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar.
LG Smart Monitör kullanıyorum, duvar askı aparatı ile duvara monte durumda ve USB portuna flash takacağım zaman tv'nin tek tarafını askı aparatından ayırıp duvarla tv arasında elimin geçeceği kadar boşluk yaratmak zorunda kalıyorum. Bu sorunu tek yaşayan ben değilimdir sanırım (ya da umarım :) ) ama konuyla ilgili hiçbir çözüm fikrine şu ana kadar rastlamadım. 3 USB port var, ve her bir portu 30-50 cm arası kablolarla uzatarak tv ile duvar arasında kalmayan bir yerde kabloları bir panelde birleştirmek fikrini düşünüyorum. Eminim ki birileri benden önce bunu yapmıştır ama şu ana kadar bunla alakalı hiçbir veriye ulaşamadım. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Fikirlerinizi almak istiyorum...
 
Sorunun ana kaynağı kesinlikle askı aparatı. Boyutları standart olduğu için servis kurulumda laps diye takıp gidiyor. Bakmıyor bile.
Aynı sorunu askı aparatı kullanan herkes yaşıyordur.

Arka portlar iptal bir kere, kullanılamıyor.
Benim elimde USB uzatma kablosu vardı onu takip kullanıyorum. Ancak aşağı doğru sarktığı için çirkin bir görüntü oluşturuyor. Kablonun ucu TV nin altına gelecek şekilde düzenleyip asabilirsin.

Diğer düşüncem de askı aparatının altına (duvar kısmına) uygun genişlikte tahta takoz koymak. Böylece TV biraz daha öne çıkmış olacak. Ne kadar sağlıklı olur araştırmak lazım tabi.

Son olarak da Allah kahretsin o askı aparatını! :D
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı