LCW Pacific hangi parfümün muadili?

eclipsis

Centipat
Daha fazla  
LCW Pacific kokladım bugün, gözüme şişesi güzel çarptı. Parfüm almayı ve biriktirmeyi, kullanmayı seven biriyim. Mağaza parfümlerini kalıcı olmadıkları için tercih etmiyorum, eğer çok sevdiğim bir kokuysa orijinal alıyorum veya iyi bir muadil alıyorum. Herhalde kokladığım en iyi kokulardan biriydi LCW Pacific. Bilen varsa muadili olduğu parfümü yazabilir mi?

Ürün bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 1726343093466.png
    1726343093466.png
    716,2 KB · Görüntüleme: 111
Bilindik bir markanın muadili değilde daha çok bilinçli şekilde yapılmış bir reçete gibi hocam.
  • Alt koku notası: Beyaz Sedir Ağacı, Kereste Ağacı, Bangal Ağacı, Kristal Miskler
  • Orta koku notası: Karabiber, Pembe Biber, Mersin, Ylang Ylang, Romarine, Küçük Hindistan Cevizi
  • Üst koku notası: Neroli, Bergamot, Greyfurt, Mandalina, Cassis, Sulu Notalar
Bu notalarda bir Giorgio Armani Acqua di gio serisi sezdim hocam. Ama tam anlamıyla aynısı değil gibi.

Bilindik bir markanın muadili değilde daha çok bilinçli şekilde yapılmış bir reçete gibi hocam.
  • Alt koku notası: Beyaz Sedir Ağacı, Kereste Ağacı, Bangal Ağacı, Kristal Miskler
  • Orta koku notası: Karabiber, Pembe Biber, Mersin, Ylang Ylang, Romarine, Küçük Hindistan Cevizi
  • Üst koku notası: Neroli, Bergamot, Greyfurt, Mandalina, Cassis, Sulu Notalar
Bu notalarda bir Giorgio Armani Acqua di gio serisi sezdim hocam. Ama tam anlamıyla aynısı değil gibi.
Evet Acqua Di Gio'yu acayip andıracak cinsteydi fakat bence daha ilginç bir kokuydu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı