Giyim LCW'de Trendseninle 8 adet Basic oversize tişört 540 TL!

Katılım
6 Şubat 2020
Mesajlar
5.263
Makaleler
2
Çözümler
26
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Kalitesi muhtemelen çok iyi değildir ama F/P olduğu kesin.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünler LCW'nin değil LCW üzerinden satış yapan Trendseninle isimli başka bir satıcının. Yanıltıcı başlık.
Ona hiç dikkat etmedim. Ben yalnızca site belirtmek istemiştim marka değil. Moderatör düzeltebilir.
 
Bu durumda moda oldu, sıkışan e pazaryerine dönüyor. komisyondan köşeyi dönüyor.
Müşterisini mağdur etmeyip satıcıları da denetliyorsa mantıksız diyemem, ek gelir elde etmek için uygun bir yöntem ama ben şahsen bu tarz pazar yerlerini pek tercih etmiyorum. Ayrıyeten markanın gözümdeki değeri düşüyor.

Mesela FLO, Boyner, Teknosa vs. de yapıyor bunu ancak onlar bir nebze olsun normal, zira kuruldukları günden bugüne hep çeşitli markaları bir araya getirdiler. LCW burada ayrışıyor çünkü mağazasında sattığı ürünlerin tamamı kendi etiketidir büyük ihtimalle. Buna rağmen pazar yerinde hem farklı satıcılara hem farklı markalara yer veriyorlar.

Ben konunun uzmanı olmadığım için detayına inemiyorum, elbette farklı bir stratejileri vardır ancak nihai tüketici olarak fikrim olumsuz yönde.
 
Ben bu fiyata satılan tshirtin boyasından, malzemesinden vs şüphe duyarım, özellikle de satıcının kim olduğunu bilmiyorsam. Ben almazdım.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı