Pewpew Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 15 Temmuz 2022 #1 Ld Player indirdim açtım ama %94 de takılı kaldı. Abi nedense her emülatörde hata alıyorum bıktım
Çözüm ayris2309 15 Temmuz 2022 Pewpew dedi: Second Level Adress Translation.VM Monitor Mode Extensions.Bunlar işaretli Ne yapmam gerekiyor yani Genişletmek için tıkla... Fix LDPlayer Not Detecting Your Already-Enabled VT-Enable Virtual Technology-LDPlayer Bu resmi sitesinin önerdiği ayarları eksiksiz olarak yaparsan sorunun çözülür
Pewpew dedi: Second Level Adress Translation.VM Monitor Mode Extensions.Bunlar işaretli Ne yapmam gerekiyor yani Genişletmek için tıkla... Fix LDPlayer Not Detecting Your Already-Enabled VT-Enable Virtual Technology-LDPlayer Bu resmi sitesinin önerdiği ayarları eksiksiz olarak yaparsan sorunun çözülür
KS KS Pewpew Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 15 Temmuz 2022 #11 Tamamdır sağol Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.202 Çözümler 86 15 Temmuz 2022 #12 Her emülatör'de hata alıyorsan BIOS'tan sanallaştırma açmamışsın. Artı 0 Eksi
KS KS Pewpew Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 15 Temmuz 2022 #13 Açtım açık ayris2309 dedi: Fix LDPlayer Not Detecting Your Already-Enabled VT-Enable Virtual Technology-LDPlayer Bu resmi sitesinin önerdiği ayarları eksiksiz olarak yaparsan sorunun çözülür Genişletmek için tıkla... Bu arada şu Avastta yapılan ayarı yapıp Avastı silsem bişey oluyormu? Artı 0 Eksi
Açtım açık ayris2309 dedi: Fix LDPlayer Not Detecting Your Already-Enabled VT-Enable Virtual Technology-LDPlayer Bu resmi sitesinin önerdiği ayarları eksiksiz olarak yaparsan sorunun çözülür Genişletmek için tıkla... Bu arada şu Avastta yapılan ayarı yapıp Avastı silsem bişey oluyormu?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.202 Çözümler 86 15 Temmuz 2022 #14 Pewpew dedi: Açtım açık. Bu arada şu Avast'ta yapılan ayarı yapıp Avast'ı silsem bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kurulumda Avast kurulsun mu diye bir seçnenek bırakılıyor. Sen muhtelemen evet deyip kurmuşsun. Avast'ı silebilirsin yakından alakası yok. Artı 0 Eksi
Pewpew dedi: Açtım açık. Bu arada şu Avast'ta yapılan ayarı yapıp Avast'ı silsem bir şey oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kurulumda Avast kurulsun mu diye bir seçnenek bırakılıyor. Sen muhtelemen evet deyip kurmuşsun. Avast'ı silebilirsin yakından alakası yok.
KS KS Pewpew Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 15 Temmuz 2022 #15 Hououin Kyouma dedi: Kurulumda Avast kurulsun mu diye bir seçnenek bırakılıyor. Sen muhtelemen evet deyip kurmuşsun. Avast'ı silebilirsin yakından alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hayır ya Ayris2309 un verdiği linkte avastla ilgili bişey var onu diyorum. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Kurulumda Avast kurulsun mu diye bir seçnenek bırakılıyor. Sen muhtelemen evet deyip kurmuşsun. Avast'ı silebilirsin yakından alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hayır ya Ayris2309 un verdiği linkte avastla ilgili bişey var onu diyorum.
ayris2309 Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 45 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #16 Pewpew dedi: Hayır ya Ayris2309 un verdiği linkte avastla ilgili bişey var onu diyorum. Genişletmek için tıkla... onu geç o kısmına bakmana gerek yok diğerlerini yap sadece Artı 0 Eksi
Pewpew dedi: Hayır ya Ayris2309 un verdiği linkte avastla ilgili bişey var onu diyorum. Genişletmek için tıkla... onu geç o kısmına bakmana gerek yok diğerlerini yap sadece
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.202 Çözümler 86 15 Temmuz 2022 #17 Pewpew dedi: Hayır ya ayris2309'un verdiği linkte Avast'la ilgili bir şey var onu diyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan açacaksın. En kolay yolu bu. Artı 0 Eksi
Pewpew dedi: Hayır ya ayris2309'un verdiği linkte Avast'la ilgili bir şey var onu diyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan açacaksın. En kolay yolu bu.
KS KS Pewpew Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 15 Temmuz 2022 #18 Hououin Kyouma dedi: BIOS'tan açacaksın. En kolay yolu bu. Genişletmek için tıkla... Açıkmış BIOS'tan zaten oradan açmama gerek yokmuş. ayris2309 dedi: Fix LDPlayer Not Detecting Your Already-Enabled VT-Enable Virtual Technology-LDPlayer bu resmi sitesinin önerdiği ayarları eksiksiz olarak yaparsan sorunun çözülür. Genişletmek için tıkla... Sağ ol açıldı ld Player. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: BIOS'tan açacaksın. En kolay yolu bu. Genişletmek için tıkla... Açıkmış BIOS'tan zaten oradan açmama gerek yokmuş. ayris2309 dedi: Fix LDPlayer Not Detecting Your Already-Enabled VT-Enable Virtual Technology-LDPlayer bu resmi sitesinin önerdiği ayarları eksiksiz olarak yaparsan sorunun çözülür. Genişletmek için tıkla... Sağ ol açıldı ld Player.
ayris2309 Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 45 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #19 Hououin Kyouma dedi: BIOS'tan açacaksın. En kolay yolu bu. Genişletmek için tıkla... Bios dışında 1 kaç şeyi daha yapmak gerekiyor onlar yetmiyor. Pewpew dedi: Açıkmış BIOS'tan zaten oradan açmama gerek yokmuş. Sağ ol açıldı ld Player. Genişletmek için tıkla... ilk bende çok uğraşmıştım Pewpew dedi: Açıkmış BIOS'tan zaten oradan açmama gerek yokmuş. Sağ ol açıldı ld Player. Genişletmek için tıkla... Bu arada geç cevap verme sebebim ilk konuda benle ekran kartın dan diye tartışma çıkaran şahıs şikayet etti o yüzden yazamadım .. Mesaj sayısı kasmak için gördüğü her konuya yorum yapıyor. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: BIOS'tan açacaksın. En kolay yolu bu. Genişletmek için tıkla... Bios dışında 1 kaç şeyi daha yapmak gerekiyor onlar yetmiyor. Pewpew dedi: Açıkmış BIOS'tan zaten oradan açmama gerek yokmuş. Sağ ol açıldı ld Player. Genişletmek için tıkla... ilk bende çok uğraşmıştım Pewpew dedi: Açıkmış BIOS'tan zaten oradan açmama gerek yokmuş. Sağ ol açıldı ld Player. Genişletmek için tıkla... Bu arada geç cevap verme sebebim ilk konuda benle ekran kartın dan diye tartışma çıkaran şahıs şikayet etti o yüzden yazamadım .. Mesaj sayısı kasmak için gördüğü her konuya yorum yapıyor.
halilefebook Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #20 Güncelle. Artı 0 Eksi