Fix LDPlayer Not Detecting Your Already-Enabled VT-Enable Virtual Technology-LDPlayer Bu resmi sitesinin önerdiği ayarları eksiksiz olarak yaparsan sorunun çözülürSecond Level Adress Translation.VM Monitor Mode Extensions.Bunlar işaretli
Ne yapmam gerekiyor yani
Bu arada şu Avastta yapılan ayarı yapıp Avastı silsem bişey oluyormu?Fix LDPlayer Not Detecting Your Already-Enabled VT-Enable Virtual Technology-LDPlayer Bu resmi sitesinin önerdiği ayarları eksiksiz olarak yaparsan sorunun çözülür
Açtım açık.
Bu arada şu Avast'ta yapılan ayarı yapıp Avast'ı silsem bir şey oluyor mu?
Hayır ya Ayris2309 un verdiği linkte avastla ilgili bişey var onu diyorum.Kurulumda Avast kurulsun mu diye bir seçnenek bırakılıyor. Sen muhtelemen evet deyip kurmuşsun.
Avast'ı silebilirsin yakından alakası yok.
onu geç o kısmına bakmana gerek yok diğerlerini yap sadeceHayır ya Ayris2309 un verdiği linkte avastla ilgili bişey var onu diyorum.
Hayır ya ayris2309'un verdiği linkte Avast'la ilgili bir şey var onu diyorum.
BIOS'tan açacaksın. En kolay yolu bu.
Fix LDPlayer Not Detecting Your Already-Enabled VT-Enable Virtual Technology-LDPlayer bu resmi sitesinin önerdiği ayarları eksiksiz olarak yaparsan sorunun çözülür.
Bios dışında 1 kaç şeyi daha yapmak gerekiyor onlar yetmiyor.BIOS'tan açacaksın. En kolay yolu bu.
ilk bende çok uğraşmıştımAçıkmış BIOS'tan zaten oradan açmama gerek yokmuş.
Sağ ol açıldı ld Player.
Bu arada geç cevap verme sebebim ilk konuda benle ekran kartın dan diye tartışma çıkaran şahıs şikayet etti o yüzden yazamadım .. Mesaj sayısı kasmak için gördüğü her konuya yorum yapıyor.Açıkmış BIOS'tan zaten oradan açmama gerek yokmuş.
Sağ ol açıldı ld Player.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.