Le Mans Ultimate alınır mı?

foreverr

Hectopat
Merhabalar. Yeni bir direksiyon seti aldım (Thrustmaster T300 RS GT) ve simracing'e giriş yapmak istiyorum. Gönül isterdim ki iRacing'e başlayayım ama biliyorsunuz, pist ve araç fiyatları inanılmaz pahalı. Geçenlerde Le Mans Ultimate oyununa denk geldim ve rFactor 2'nin yapımcılarının geliştirdiği bir oyun olduğunu öğrendim. Bu yüzden biraz araştırınca FFB, sürüş hissiyatı ve sesler açısından oldukça övüldüğünü gördüm. Rank sisteminin olması da beni ayrıca cezbetti çünkü bildiğim kadarıyla ACC'de böyle bir sistem yok (yanlışım varsa lütfen düzeltin).

Tek kafamdaki soru işareti şu: Oyuncu sayısı yeterli mi? Lobiler boş kalır mı yoksa her an oyuncu bulmak mümkün mü? Sizce bu oyunu almalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu aldınız mı? Bende çok merak ediyorum bu soruları. iRacing'e sahibim ama malum contentleri almak maliyetli.

Oyunu aldınız mı? Bende çok merak ediyorum bu soruları. iRacing'e sahibim ama malum contentleri almak maliyetli.
Evet, oyunu ve tüm dlc'lerini satın aldım indirimdeyken. Simracingde deneyimli olmadığım için yorum yapmam pek doğru olmaz diye düşünüyorum lakin iRacing'e alternatif bir şey arıyorsanız tek seçeneğiniz Le Mans Ultimate olacaktır. Diğer simracing oyunlarına göre çok önde (iRacing dışında). Oyunda rank sisteminin olması da beni kendine çeken noktalardan birisi olmuştu. Oyunda hiç bugla karşılaşmadım ama olur da karşılaşırsanız update hemen geliyor, yani oyunla ilgileniyorlar. Bildiğim kadarıyla 22 Temmuz'da tam sürüm olarak çıkacak. O yüzden fiyatı artabilir alacaksanız çok gecikmeyin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı