Kişisel Bakım Le Petit Marseillais Duş Jeli (250 ml) + Listerine Cool Mint Hafif Tat (250 ml) - 116 TL

Bahsettiğiniz alışkanlıklar doğrultusunda ekstra ağız bakım suyu denen ürüne ihtiyacınız yok. Diş doktorum ağız bakım suyunu haftada 2-3 defa olacak şekilde kullanabilirsin demişti lakin tuzlu su veya eczaneden alınan ağız gargarası da aynı görevi görür hatta eczaneden ağız gargarası alman daha iyi demişti.
Bir diğer konu bahsettiğiniz oil pulling; ağız içi yaralar, plak ve ağız kokusunda oldukça etkili ve faydalı denemenizi tavsiye ederim.

Harika. Demek ki senelerdir doğru şeyi yapıyorum. Yağ meselesini de mutlaka ekleyeceğim. Teşekkürler.

Azıcık sıksam bile çok fazla köpürüyor. Doğru şekilde kullandığınıza emin misiniz?
Evet eminim. Gratis, Rosmann, Avon'dan alınan duş jellerine göre çok zayıf. Duş lifini bununla köpürteceğim diye epey uğraşıyorum ama nafile. Temizlendiğimi de hissedemiyorum. Bir de bu markanın eskiden aldığım çileklisi var, kullanmadan atacağım muhtemelen. En güzeli beyaz kalıp sabun, hem doğal hem çok iyi köpürüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı