League Of Legend Hala Oynanır mı?

Sakın başlamayın önermiyorum , TR'de Diamonda kadar yükseldim sonra bu oyunun bana yaramadığını , oyuna başladığımdan beri sinir hastası olduğumu farkettim yaklaşık 1 aydır girmiyorum girersemde URF filan atmak için giriyorum.Hayatım düzene girdi, ailemle vakit geçirebiliyorum. Oyuna başlamayı düşünüyorsanda lig kasma gibi bir işe sakın girişme monitörü felan parçalarsın.
 
Ben bıraktım. TR, West, PBE.. Hepsinde oynuyordum, ancak insan sağlığı açısından iyi bir oyun değil. Kendi yeteneğinizle bir yerlere gelemiyorsunuz. Takımın geri kalanının da bir şeyler yapması gerekiyor. Diğerleri kötü olunca sizin çabanız koçaman bir "HİÇ" oluyor. Tavsiye etmem.
 
Eğer yüksek bir elo'daysanız pek mümkün değil dedikleriniz. Grandmaster üstü oyuncular bunu yapmıyor. Çünkü yüksek elo'da destek mainler de var adc mainler de var.
Grandmaster'da da var aynıları kardeş. Abisinin çarıyla oynayanlar mı dersin, eloboost olanlar mı dersin tam anlamıyla berbat. Kendi kendine çıkanlarda flamethrower gibi ateş ediyor chatte. Tabii bu TR için geçerli Euw da o kadar çok kalamadım masterda.
 
Oyun oynanır. Oyunun sizce oynanabilirliği sadece size bağlıdır. Öte yandan oyunun içinde bulunan topluluğa aldırış etmeden oyuna odaklanıp mute ile oynarsanız bir şekilde başarılı olur zevk alırsınız.
 
Bilinçli oyuncular hala mevcut mu? Yoksa artık kolsuzlar diyarına, çoluk çocuk memleketine mi dönüştü oyun?
3 sezon LoL oynadım (bırakalı oldu), toplam oyun sayım 2000'i aşmıştır, ve oyun zaten en başından beri "çoluk çocuk memleketi"ydi. Şimdi daha da beter olmuştur. Bilinçli oyuncularla da çok nadiren karşılaşıyordum.
 

Geri
Yukarı