League of Legends başlanır mı?

Mentalini seviyorsan online oyun oynama. Oynayacaksan da zevkine oyna. Alt tarafı oyun çok abartılıyor. Hikayeli oyunlara başla derim. Oynamadıysan RDR 2, Mafia 1 ve 2, Uncharted, Tomb Raider...

CS başla rusça öğrenirsin.
Hocam bundan 2 gün önce girdim ama adamlar çok mu iyi oynuyor ben mi çok kötü oynuyorum anlamadım daha adamı görmeden beni öldürüyor

Mentalini seviyorsan online oyun oynama. Oynayacaksan da zevkine oyna. Alt tarafı oyun çok abartılıyor. Hikayeli oyunlara başla derim. Oynamadıysan RDR 2, Mafia 1 ve 2, Uncharted, Tomb Raider...
Rdr2 tekrar başlayacağım uncharted'da bugün indirdim giricem

Şu algıyı yok edelim, satranç neyse LoL'de odur. Stratejiye aşıksan oyunun bağımlısı olursun çıkamazsın her maç sonsuz olasılık olduğu için bağımlılık oranı yüksek. Delilik çılgınlıkla alakalı bir şeyi yok lütfen...

Tamamen böyle. Geçen 5 girmek için bir arkadaşımızı LoL'e başlattık, çocuk bağımlısı oldu. Biz yokken falan giriyor. Çocuk gümüş oldu milyon tane terimle kafayı yemiş. Daha ben plat 1 de gram ciddiyetsiz oynarken çocuktan bilmediğim terimler, stratejiler öğreniyorum.

Başlanmaz. Oynadığım bunca zamana dönüp baktığımda sadece çok büyük bir zaman kaybına sebep olduğunu görüyorum. Bana kattığı hiçbir şey olmadı, sana kattığı bir şey de olmayacak. Heves etme o yüzden lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı