League of Legends Bilgisayarı kapatıyor

CareaS

Kilopat
Katılım
1 Haziran 2017
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim sorunum şu. Bilgisayarım sadace LoL'de kapanıyor. Cs:Go, Dota-2, Paladins, Mafia-2, Battlerite oynarken kapanmıyor. LoL'de de bazen 15 dakikada bazen 45 dakikada kapanıyor net değil ama sadece LOL'de oluyor.
 

Dosya Ekleri

  • 1.PNG
    1.PNG
    23,7 KB · Görüntüleme: 226
  • 2.PNG
    2.PNG
    19,8 KB · Görüntüleme: 214
Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın. Nokta kullanımından dolayı uzaklaştırma almışımda. 55 dereceyi geçmiyor sıcaklıklar en fazla 50-55 hem işlemci hem ekran kartı. Cs daha fazla zorlar diye düşünüyorum onda kapanmıyor LoL de kapanıyor.
 
Deniyorum sonucu yazacağım.

Peki Hextech onarım aracı ile onardınız mı?
Hextech Onarım Aracı ile Otomatik Sorun Giderme
Bir deneyin derim.

Programı çalıştırdım fakat masasüstünde LoL kayıtları diye bir dosya oluştu, sonra napacağım ki?

Deneme fırsatım olmadı ama kontrol ettiğim kadarıyla bir şey değiştirmemiş. Napacağımı bilmiyorum bayadır var bu sorun başka hiç bir oyunda olmuyor dediğim gibi.
 
Son düzenleme:
Oyunda eksik dosya varsa onarıyor. LOL'da ekran ayarlarında tam ekran yerine çerçevesiz yapın öyle deneyin, pek sanmıyorum ama aklıma hiçbir şey gelmiyor. Neden sadece bir oyunda kapanırki. Çok yüksek güç isteyen bir oyunda değil. Ben ekran kartsız oynuyorum 80FPS'de.
 
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
LOL, PC' yi kapatıyor şaşırmamak elde değil doğrusu. Pc kapanması işlemcinin çok ısınmasıyla alakalı bir durum olarak düşünüyorum. Zira anakart yüksek işlemci ısı değerlerinde kendini kapatır. İşlemcinin soğutucusu üzerinde plastik baca gibi bir boru oluyor bazı bilgisayarlarda. Bilgisayar yan kapağında vidalı olup kapatırken stok işlemci soğutucusunun üzerine geliyor. Ama ısıyı tahliye etmekten çok sıcaklık değerlerini arttırıyor. Eğer böyle bir baca mevcutsa sökün. İşlemci ve soğutucunuzun tam ve doğru temas ettiğinden, termal macunun kurumamış olduğundan emin olun. İlk bilgisayarımda buna benzer bir durum olmuştu. Tahminim bu yönde kardeşim.
 
merhaba dediklerinizi yaptım, o boru yoktu zaten. Ama yok 10 dakika geçmeden kapandı yeniden. Isınmaktan dolayı değil çünkü 50 derecede hiç bi işlemci kapanmaz diye düşünüyorum?

günlerdir lol girmedim sorun çıkmadı. Cs falan oynuyorum bu arada. Ama girdim oyun buldum 10 dakika geçmeden kapandı.
 
Aynı sorunu ben de yaşadım. DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp baştan tekrar kurun güncel olarak. Sorunun devamı durumunda yine DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırın ve restart yaptıktan sonra Windows Update'i çalıştırın. O kursun sürücüleri.
 
Aynı sorunu ben de yaşadım. DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp baştan tekrar kurun güncel olarak. Sorunun devamı durumunda yine DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırın ve restart yaptıktan sonra Windows Update'i çalıştırın. O kursun sürücüleri.

dediğiniz yapıyorum şuan sonucu yazacağım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı