League of Legends FPS düşüşü ve CPU %100 kullanımı

Billy butcherr

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Öncelikle merhaba abiler, kardeşler. Bugün ilk defa böyle bir sorun başıma geldi. League of Legends oynarken benim FPS 100–120 arası gidiyor; arkada şarkı açıksa nadiren çift hanelere düşebiliyor, bunu sıcaklara bağlıyorum. Fakat bugün, daha yarım saat önce oyuna girdiğim anda FPS'im 55'e düştü. Görev yöneticisine baktım, CPU %100 kullanılıyor. Ardından oyun bittiğinde Client'ı kapattım, sadece YouTube'a girdim; 16 GB RAM var, sadece YouTube açıkken %50 RAM kullanılıyordu. Sürücülerim güncel, BIOS güncel. Laptop kullanıyorum, belki sıcaktan olmuş olabilir. Sizin de yorumunuzu almak isterim.

Ekran kartım: 1650 Ti.

Dosya Ekleri

• BUNE AMK.png
    BUNE AMK.png
    89,4 KB · Görüntüleme: 18
  • İŞLEMCİ.png
    İŞLEMCİ.png
    92,5 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba abiler, kardeşler. Bugün ilk defa böyle bir sorun başıma geldi. League of Legends oynarken benim FPS 100–120 arası gidiyor; arkada şarkı açıksa nadiren çift hanelere düşebiliyor, bunu sıcaklara bağlıyorum. Fakat bugün, daha yarım saat önce oyuna girdiğim anda FPS'im 55'e düştü. Görev yöneticisine baktım, CPU %100 kullanılıyor. Ardından oyun bittiğinde Client'ı kapattım, sadece YouTube'a girdim; 16 GB RAM var, sadece YouTube açıkken %50 RAM kullanılıyordu. Sürücülerim güncel, BIOS güncel. Laptop kullanıyorum, belki sıcaktan olmuş olabilir. Sizin de yorumunuzu almak isterim.

Ekran kartım: 1650 Ti.

Hocam CPU modeli dışında mevcut olan bütün bileşenlerin modelini yazmışsınız.

Hocam laptop olmasının bir etkisi var ben şu anki sistemimle LoL'de 100FPS alıyorum kimi zaman 90'lara düşüyor arkadakileri kapatıp ayar düşürmek işe yaramıyor.
Ryzen 3 1200 AF'den Ryzen 5 5500'e geçiş yaptım ve tek fark gerçekten fightta FPS düşmesi yememesi. Diğer oyunlarda uçuyor CS'de 200 280 arası geziyor ama LoL'e gelince çakılıyor.
Son NVIDIA driverlarında da hayır yok fazla hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı