M.Hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #11 Blacktoop dedi: Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun Ayrıca 23 inç iyidir değil mi? Yani çok büyük değil değil mi?. Genişletmek için tıkla... Eğer ekrana çok yakın oynayacaksanız, masanız benim masam gibi küçükse, büyük kalır. Mağazada görüp karar verebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2014
Blacktoop dedi: Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun Ayrıca 23 inç iyidir değil mi? Yani çok büyük değil değil mi?. Genişletmek için tıkla... Eğer ekrana çok yakın oynayacaksanız, masanız benim masam gibi küçükse, büyük kalır. Mağazada görüp karar verebilirsiniz.
Blacktoop Hectopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #12 M.Hakan dedi: Eğer ekrana çok yakın oynayacaksanız, masanız benim masam gibi küçükse, büyük kalır. Mağazada görüp karar verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim. Orda seçip baktığımda diyelim senin gösterdiğin monitörü aldım, evde masaya yerleştirdiğimde büyük gelirse değiştirebiliyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2014
M.Hakan dedi: Eğer ekrana çok yakın oynayacaksanız, masanız benim masam gibi küçükse, büyük kalır. Mağazada görüp karar verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim. Orda seçip baktığımda diyelim senin gösterdiğin monitörü aldım, evde masaya yerleştirdiğimde büyük gelirse değiştirebiliyor muyum?
M.Hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2014 #13 Blacktoop dedi: Peki teşekkür ederim. Orda seçip baktığımda diyelim senin gösterdiğin monitörü aldım, evde masaya yerleştirdiğimde büyük gelirse değiştirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... 1 ay içerisinde değiştirebilirsin diye biliyorum. Not: Bahsettiğim garanti dahilinde değiştirme değil 1 ay içerisinde olan sebepsiz değiştirme. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2014
Blacktoop dedi: Peki teşekkür ederim. Orda seçip baktığımda diyelim senin gösterdiğin monitörü aldım, evde masaya yerleştirdiğimde büyük gelirse değiştirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... 1 ay içerisinde değiştirebilirsin diye biliyorum. Not: Bahsettiğim garanti dahilinde değiştirme değil 1 ay içerisinde olan sebepsiz değiştirme.
Manik Hectopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 8 27 Eylül 2014 #14 MSI G43 İLE G46 arasında ne fark var? Aynı bilgisayarı bende topladım ama g46 ile bi sorun olur mu? Farklı olan bir tek amd fx 6300 var. O da 125 W istiyodu sanırım sıkıntı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2014
MSI G43 İLE G46 arasında ne fark var? Aynı bilgisayarı bende topladım ama g46 ile bi sorun olur mu? Farklı olan bir tek amd fx 6300 var. O da 125 W istiyodu sanırım sıkıntı olur mu?
S Shovery Ziyaretçi 27 Eylül 2014 #15 OverClock yapacaksanız G46 alın. Yapmayacaksanız G43 alın. G43'te mosfet soğutucusu bulunmamakta. G46'da ön portlarda Usb 3.0 bulunmamakta. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2014
OverClock yapacaksanız G46 alın. Yapmayacaksanız G43 alın. G43'te mosfet soğutucusu bulunmamakta. G46'da ön portlarda Usb 3.0 bulunmamakta.
Manik Hectopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 8 27 Eylül 2014 #16 Silinen üye dedi: OverClock yapacaksanız G46 alın. Yapmayacaksanız G43 alın. G43'te mosfet soğutucusu bulunmamakta. G46'da ön portlarda Usb 3.0 bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Overlock gerekli bişey mi ki? Bu seviyede bana yeterli sanırım sistem. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2014
Silinen üye dedi: OverClock yapacaksanız G46 alın. Yapmayacaksanız G43 alın. G43'te mosfet soğutucusu bulunmamakta. G46'da ön portlarda Usb 3.0 bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Overlock gerekli bişey mi ki? Bu seviyede bana yeterli sanırım sistem.
Mehmet Dordu Kilopat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 340 27 Eylül 2014 #17 Ekran 23.6 istedin diye böyle yaptım Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
Ekran 23.6 istedin diye böyle yaptım Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
Blacktoop Hectopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2014 #18 Silinen üye dedi: Ekran 23.6 istedin diye böyle yaptım Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Genişletmek için tıkla... Kardeşim aoc un bitane monitörünü bayağı beğendim atıyım mı foto . Güzel mi monitör Dosya Ekleri image.jpg 63,8 KB · Görüntüleme: 360
Silinen üye dedi: Ekran 23.6 istedin diye böyle yaptım Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim Genişletmek için tıkla... Kardeşim aoc un bitane monitörünü bayağı beğendim atıyım mı foto . Güzel mi monitör