League Of Legends İçin Sistem Toplama

Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun :)

Ayrıca 23 inç iyidir değil mi? Yani çok büyük değil değil mi?.

Eğer ekrana çok yakın oynayacaksanız, masanız benim masam gibi küçükse, büyük kalır. Mağazada görüp karar verebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ekrana çok yakın oynayacaksanız, masanız benim masam gibi küçükse, büyük kalır. Mağazada görüp karar verebilirsiniz.
Peki teşekkür ederim. Orda seçip baktığımda diyelim senin gösterdiğin monitörü aldım, evde masaya yerleştirdiğimde büyük gelirse değiştirebiliyor muyum?

Peki teşekkür ederim. Orda seçip baktığımda diyelim senin gösterdiğin monitörü aldım, evde masaya yerleştirdiğimde büyük gelirse değiştirebiliyor muyum?

1 ay içerisinde değiştirebilirsin diye biliyorum.

Not: Bahsettiğim garanti dahilinde değiştirme değil 1 ay içerisinde olan sebepsiz değiştirme.

MSI G43 İLE G46 arasında ne fark var? Aynı bilgisayarı bende topladım ama g46 ile bi sorun olur mu? Farklı olan bir tek amd fx 6300 var. O da 125 W istiyodu sanırım sıkıntı olur mu?

OverClock yapacaksanız G46 alın. Yapmayacaksanız G43 alın.
  • G43'te mosfet soğutucusu bulunmamakta.
  • G46'da ön portlarda Usb 3.0 bulunmamakta.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 360
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı