League Of Legends için sistem toplama

Akif Güney

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben bir lol oyuncusuyum ve artık bilgisayarımın performansı düştüğü için oyundan fazla zevk alamıyordum. Bende kullanışlı ve az maaliyetli bir sistem toplamaya karar verdim. Aradığım özellikler oyunu en yüksek ayarlarda 150 FPS üstünde oynatması ( biliyorum fps önemli değil ama insan 150 fps görmek istiyor :D ) bu yüzden aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Sizin önerilerinizi bekliyorum, bundan daha performanslı ve bütçemi çok aşmıyacak bir sistem tavsiyeniz varsa bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    31,8 KB · Görüntüleme: 1.595
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok rahat oynatır fakat 2000 liraya daha iyi bi pc toplanabilir lolu oynadınız 6 7 sene ozamanki oyunları napıcaksınız emin olun lol sizi sıkacaktır.

İleri dönük bir bilgisayar istiyorsan bütçenin biraz daha geniş olması gerekiyor , technopat'ın youtube kanalından 2500 TL 'lik sistemlerine bakabilir ve sizde faydalanabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Ben bir lol oyuncusuyum ve artık bilgisayarımın performansı düştüğü için oyundan fazla zevk alamıyordum. Bende kullanışlı ve az maaliyetli bir sistem toplamaya karar verdim. Aradığım özellikler oyunu en yüksek ayarlarda 150 FPS üstünde oynatması ( biliyorum fps önemli değil ama insan 150 fps görmek istiyor :D ) bu yüzden aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Sizin önerilerinizi bekliyorum, bundan daha performanslı ve bütçemi çok aşmıyacak bir sistem tavsiyeniz varsa bekliyorum.
Aslında APU sistemde en yüksek ayarda 70-80-90 FPS oynatıyor APU sistem toplarsanız hem bütçenizden paranız artar hemde ileriye dönük bir sistem olduğu için ilerde güçlü bir ekran kartı ilave ederek canavar gibi bir sistem rahatlıkla toplayabilirsiniz.

Aslında APU sistemde en yüksek ayarda 70-80-90 FPS oynatıyor APU sistem toplarsanız hem bütçenizden paranız artar hemde ileriye dönük bir sistem olduğu için ilerde güçlü bir ekran kartı ilave ederek canavar gibi bir sistem rahatlıkla toplayabilirsiniz.
Apulu bi sistem kurabilirmisiniz zahmet olmazsa.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı