FT32566 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 361 4 Ekim 2023 #1 League director ve creatorsuite diye 2 program buldum fakat çalışmıyolar. LoL maç geçmişini 1. şahıs modunda izlemenin başka bir yolu var mı?
League director ve creatorsuite diye 2 program buldum fakat çalışmıyolar. LoL maç geçmişini 1. şahıs modunda izlemenin başka bir yolu var mı?
Çözüm Murqin 4 Ekim 2023 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Bir deneyin league director için, denediyseniz bu mesajı ciddiye almayınız.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Bir deneyin league director için, denediyseniz bu mesajı ciddiye almayınız.)
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 4 Ekim 2023 #2 FT32566 dedi: League director ve creatorsuite diye 2 program buldum fakat çalışmıyolar. LoL maç geçmişini 1. şahıs modunda izlemenin başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil diye biliyorum hocam bir süre sonra siliniyor DB'den. Artı 0 Eksi
FT32566 dedi: League director ve creatorsuite diye 2 program buldum fakat çalışmıyolar. LoL maç geçmişini 1. şahıs modunda izlemenin başka bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Mümkün değil diye biliyorum hocam bir süre sonra siliniyor DB'den.
Murqin Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 245 Çözümler 5 Yer Manhattan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Bir deneyin league director için, denediyseniz bu mesajı ciddiye almayınız.) Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Bir deneyin league director için, denediyseniz bu mesajı ciddiye almayınız.)
KS KS FT32566 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 361 4 Ekim 2023 #4 Murqin dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (bir deneyin League director için, denediyseniz bu mesajı ciddiye almayınız.) Genişletmek için tıkla... Sağ olun işe yaradı. Artı 0 Eksi
Murqin dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (bir deneyin League director için, denediyseniz bu mesajı ciddiye almayınız.) Genişletmek için tıkla... Sağ olun işe yaradı.
Murqin Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 245 Çözümler 5 Yer Manhattan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2023 #5 FT32566 dedi: Sağ olun işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Artı 0 Eksi