League of Legends oynanır mı?

Tam öyle bir şey arıyorum çok boş zamanım var. 2000-3000 saat oynayabileceğim bir oyun arıyorum.
Eğer başlayacaksan, oyunda 140+ karakter var her birinin skillerini, oyunda ki rünleri, 150+ eşyayı hangi karaktere ne zamanda hangi eşya alınacağını, değişken rün tercihleri, laning aşamaları, freeze, push, mid-late game, lane kontrolü, Totem timingleri, Ejderler ve özellikleri, Ruh ejderi, Baron, Rift vb. birçok şeyi öğrenmen gerekecek 2000 saatte öğrenirsin büyük ihtimalle oynadıkça. Ayrıca yeni hesap açan çok fazla smurf var siz daha oyunu öğrenirken karşınıza oyunu zaten bilen biri gelmesi muhtemel ancak bu sonradan oynadıkça değişir. Son olarak hala oynamak istiyorsanız oyuna kesinlikle EUW (Eu West Avrupa) sunucusunda hesap oluşturarak başlayın TR serveri rezalet herkes birbirine küfür ediyor. League of Legends Sign Up | EU West
 
Hayır oynanmaz, kitlesini bir kenara bıraktım artık oyunun kendisi de rezalet durumda, dengeleme denen bir şey yok ve her şey seçtiğiniz karaktere bakıyor, sırf seviyorsunuz diye istediğiniz bir karakteri oynayamıyorsunuz çünkü metada değilse acı çekiyorsunuz. Bu nedenle de sevmediğiniz karakterlerle oynamak zorunda bırakılıyorsunuz.
 
Başlamayın. Ortam çok toksik küfür aşırı seviyede. Farklı online oyunlara bakabilirsiniz diyeceğim her online oyun böyle artık.
 

Geri
Yukarı