Merhaba arkadaşlar size bir sorum olucak.Bilgisayarım ilk alındığından beri ayda yılda bir yaptığı kapanma sorununu, çok sık yapmaya başladı. 7-8 yıllıktır bilgisayar. Ortalama lolde 75 FPS alıp, arada nadir düşmektedir. Onun harici ısınmadan dolayı FPS'de düşüş yaşanmamaktadır. Mafia 2, Cs:Go, Paladinds oyunlarını oynadım. Onlarda herhangi bir problem yaşamadan saatlerce oynayabiliyorum. Fakat LoL'de kapanıyor. Kasa çalışmaya devam ediyor ama görüntü gitmiş oluyor. Arkadan sesler devam ediyor. Bir süre sonra seslerde takılıp bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum. Bazende direkt kapanıyor.
Az önce LoLe girdim 2 dk sonra attı.Kulalnımlar CPU yüzde 50-60 civarı sıcaklık 50-55 derece, GPU %15-20 arası sıcaklık 48-53 derece. Cs:Go girdim yeniden başlatıp CPU yüzde 80-90'lara çıktı sıcaklık 53-58 derece; GPU %80'lere çıktı sıcaklık 50-55 derece arası kaldı. Sorun LoL'den kaynaklı mı acaba?
Az önce LoLe girdim 2 dk sonra attı.Kulalnımlar CPU yüzde 50-60 civarı sıcaklık 50-55 derece, GPU %15-20 arası sıcaklık 48-53 derece. Cs:Go girdim yeniden başlatıp CPU yüzde 80-90'lara çıktı sıcaklık 53-58 derece; GPU %80'lere çıktı sıcaklık 50-55 derece arası kaldı. Sorun LoL'den kaynaklı mı acaba?