League of Legends oynarken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Pandavo

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8gb
SSD veya HDD modeli
TOSHİBA-TR200
Ekran kartı
RADEON (TM) 530
Anakart
81AX
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i5-8250U CPU @ 1.60GHz 1.80 GH
Merhaba. Bilgisayarıma Bannerlord 2 yükledim. Bilgisayarım'da biraz vakit geçirdikten sonra League of Legends adlı oyuna giriş yaptım ve oynamaya başladım. Fakat oyun sırasında mavi ekran yedim. Daha sonra açmaya çalışırken bilgisayarım çalışıyordu fakat ekran siyah bir şekildeydi. Böyle olduğunu gören ben USB ile format attım. Hatta ve hatta format atmadan önce bilgisayarımı uzun süreki kapatıp açtım ve açıldı. Ama ayarlar kısmındaki uygulamaların falan bulunduğu yerde hiçbir şey gözükmüyordu. Simsiyah gözüküyordu her yer. Her neyse format attım bayağı uğraştırdı format atmak. Attıktan sonra driverları falan yükledim. Sonra League of Legends adlı oyunu tekrar yüklemek istedim. İlk denemem de yüklerken %100'de kalıp mavi ekran yemiştim. 2. denemem de tekrar indirmeye başladım ve Windows ile ilgili bir güncelleme yapmamı istedi oyun benden onu da yaparken mavi ekran yedim. Anlayacağınız bir sorun var oyunu oynamama engel olan bunun için yardımcı olursanız çok mutlu olurum.(laptop kullanıyorum)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı