League of Legends oyununa yeni başlayan için tavsiyeler

Oynama. Lütfen. İki senedir oynuyorum ve sana söyleyeyim hani boş yapıyor falan diyebilirsin ama ne olur oynama. Bırak başlama bile hevesti bitti yap bak çok kötü yapma.
 
6 yıldır oynuyorum bu 6 yıl içerisinde 3 klavye 4 fare kırdım en sonunda sildim arkadaşlar gel rank girelim dediklerinde anca giriyorum. Çok rahat sakin birisini bile delirtir bu oyun. Yapma.
 
Yine konu başlığından alakasız mesajlar yazılmış, burası hiç değişmeyecek. Söylenenlere aldanma dostum Youtube'da bol bol video izle, çok basit mekanik istemeyen karakterler oyna mesela Garen, Master Yi gibi. Antrenman moduna gir bütün eşyaları teker teker oku, haritaya alış nerede ne var diye gezin, Lobide Rünlere göz at, rünleri oku, Youtube ve İnternet üzerinde aratınca çok fazla içerik çıkıyor zaten oralardan oyunun temel yapı taşlarını öğren.
 
Ben 3 haftadır oynuyorum. İlk hafta kendimce oyun filan girdim 5 öldürme 20 kez ölme filan gidiyordum. Sonra kendime bir şampiyon hevesi geldi hep şampiyon değiştire değiştire oyununu oynanma mekanizmasını öğrendim.(bu arada oynadığım tüm şampiyonların oynanış videolarını izledim).sonra oyunda bende büyük bir üstünlük olduğunu anladım. Bunlarda rün, büyü ve koridorlar idi. Bende tüm oynadığım karakterlerin koridorlarına baktım. Ben daha çok suikastçi oynuyorum bundan dolayı genelde orta veya üst koridorum. Sana önerim oyun başında hareketli karakterler oynamaya çalış. Mesela genelde önerilmez ama Xin Zhao oynayabilirsin, koridoru ormandır oyunda orman denilen bir yer var ve orada canavarlar var.
Ormancılar buradaki destansı veya normal canavarları diğer Hero'lardan daha iyi avlarlar.
Yani sana önerdiğim Xin Zhao'yu orman oynayabilirsin tek yapman gereken ormana gidip mapteki nehir var ya orada bir yeşil yengeç dolaşıyor işte orası ormanın merkezidir. Bir de son olarak büyü ve rünlerden konuşuyim. Büyülerde ormancılarda çarp denilen büyü alınır. Çarp denilen büyü orman canavarlararına en başında 450 sonra kendinden orman canavarlarına vurula vurula hasarı artmaktadır. Çarpın yanında sıçra(hemen ışınlanma) veya bitkinlik alabilirsin çok iş yapıyor(rakibi yavaşlatıp ona gelen hasarları arttırıyor eğer zırhı veya büyü direnci varsa)
Rünleri bende çok bilmiyorum ama suikastçi veya dövüşçülere isabet: Kusursuz alıyorum eğer tank ise azim: Dev alıyorum. Xin Zhao kolaydır çok rahat oynarsın. Benden bu kadar bye.
Bu arada şu an 18 öldürme 5 kez ölme filan gidiyorum Yasuo mainim kendime onun kanlı ay kostümünü aldım ve yançarlarım Xin Zhao, Akali ve daha almadım ama Zed. Kendisini bedavayken oynuyordum şu an değil.
Bu arada itemleri söylemeyi unutmuşum. İtemler her şampiyon için farklıdır. Büyücü oynayacaksan büyü gücü fazla olan itemlerden almalısın. Akali suikastçıdır fakat akaliyede büyü gücü kasılır.
Suikastçi olanlar genelde farklıdır. Mesela Yasuo kritik hasar kasılır. Zed saldırı gücü ve zırh delme arada bir yetenek hızı kasılır. Sana önerdiğim Xin Zhao mutlak sömürü ve saldırı gücü kasılır.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı