Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #21 emirfaruk01 dedi: Evet! Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok.
C Clemente Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 662 Çözümler 1 Yer Glunmar köyünden 31 Temmuz 2021 #22 333365 dedi: Alınır. Erken ve ileriki aşaması çok kuvvetli. Mesajınızı yeni gördüm, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Can ve zırh al diyorlar Sett için, doğru mudur?
333365 dedi: Alınır. Erken ve ileriki aşaması çok kuvvetli. Mesajınızı yeni gördüm, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Can ve zırh al diyorlar Sett için, doğru mudur?
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2021 #23 Clemente dedi: Normalde fiyatı yüksek olan şampiyonları almayı asla düşünmem. Fakat karşı tarafta Sett'in ben ve takım arkadaşımı tek başına aldığını ve oyunun genel kısmında güçlü olduğunu gördüğüm için biraz düşündüm. Sizce 6300 mavi öze Sett alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Clemente dedi: Normalde fiyatı yüksek olan şampiyonları almayı asla düşünmem. Fakat karşı tarafta Sett'in ben ve takım arkadaşımı tek başına aldığını ve oyunun genel kısmında güçlü olduğunu gördüğüm için biraz düşündüm. Sizce 6300 mavi öze Sett alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 1 Ağustos 2021 #24 Clemente dedi: Can ve zırh al diyorlar Sett için, doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet, ap savunması da alınabilir.
Clemente dedi: Can ve zırh al diyorlar Sett için, doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet, ap savunması da alınabilir.